Haberler

Bozüyük'te Asfaltlama Çalışmaları

Bozüyük’te devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları ile şehrin görünümü daha modern ve daha düzenli bir hal kazanıyor.

Bozüyük'te devam eden yol düzenleme ve asfaltlama çalışmaları ile şehrin görünümü daha modern ve daha düzenli bir hal kazanıyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından ilçe genelinde yürütülen yolların bakım ve modernizasyonu çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler farklı noktalarda gerçekleştirdikleri çalışmalarda cadde ve sokaklardaki yolları ihtiyaca göre asfaltlama yada asfalt yama yaparak düzenliyor ve güzelleştiriyor. Çalışmalar kapsamında son olarak Musapınarı'nda bulunan İçköy Mevkii'ndeki taş ocakları ile ilçe bağlantısını sağlayan ve alternatif kamyon yolu olarak yapılan caddenin vatandaşları rahatsız eden tozlanmasına engel olmak amacıyla bir bölümü asfaltlanarak kullanıma sunuldu. Tekke Mahalle'de Kumluk Caddesi ve Eski Söğüt Caddesi ile Kasımpaşa Mahallesi'ndeki 109 Sokak asfaltlanarak trafiğe açıldı. İlçenin ihtiyaç görülen muhtelif yerleri ile 416. sokak ve Kovalıca Yolu'ndaki asfalt yama çalışmaları tamamlandı. Yeşilkent Kavşağı'nda bölgesel asfaltlama yapılırken ayrıca Yediler Mahallesi'nde kilit taşı döşenen sokaklar ile asfalt olan caddelerin yol bağlantıları yapılıyor.

Asfaltlanarak düzenlenen yollar estetik görünümün yanı sıra araç sürücüleri için büyük bir rahatlık sağlarken bozuk yollardan kaynaklanan trafik kazalarının da önüne geçiliyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title