Haberler

Bozüyük'te 360 Derece Görüntü Alım Teknolojisi Uygulanacak

Bozüyük Belediyesi daha sağlıklı bir kent rehberinin oluşturulması, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla 360 Derece Görüntü Alımı Teknolojisi Projesi’ni hayata geçiriyor.

Bozüyük Belediyesi daha sağlıklı bir kent rehberinin oluşturulması, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek amacıyla 360 Derece Görüntü Alımı Teknolojisi Projesi'ni hayata geçiriyor.

Araç üzerine monte edilen, gelişmiş bir kamera ve konumlandırma düzeneği bulunan sistem, Bozüyük'ün 9 mahallesini gezerek veri depolayacak. Toplanan verilerle Bozüyük'ün bütün sistemi dijital olarak bilgisayar ortamına yüklenecek. Elde edilen veriler resmi Belediye internet sitesine yüklenerek hem birebir doğru olarak kent rehberi oluşturulacak hem de vatandaşlar internet ortamında belediyeye gelmeden, emlak ve imar durumlarının kontrolünü birebir görüntülü olarak sorgulayabilecekler. Özellikle İmar Müdürlüğü ile Tahakkuk Şefliği'nin ağırlıklı olarak kullanacağı sistem ile işlerin hızlandırılması, vatandaşlara daha doğru ve sağlıklı bilgi aktarılması hedefleniyor. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title