Haberler

Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi İstanbul Cnr Fuarı'nda Stant Açtı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuar organizasyonuna katıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İstanbul CNR Fuar Merkezi'nde düzenlenen fuar organizasyonuna katıldı.

Fuar ile ilgili olarak açıklama yapan Okul Müdür Vekili Tuncay Çetin, fuarın son derece olumlu geçtiğini söyledi. Çetin, "Fuara ilimiz adına, Bozüyük Girişimciliği Destekleme Derneği öncülüğünde Bilecik'te faaliyet gösteren firmalar ile birlikte, okulun Girişimcilik ve Yenilikçilik kulübü de katılmış ve açılan stantta tanıtım yapmıştır. Okulun Girişimcilik ve Yenilikçilik Kulübü vasıtası ile fuarda katılımcı olarak yer alması, kurumsal vizyonu, yenilikçiliğe ve gelişmelere açık bir okul olduğunun göstergesi olarak değerlendirilmiştir. Bozüyük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin, bundan sonra da öğretmen ve öğrencilerine yararlı olacak bu gibi fuarlara, gerek iştirakçi gerekse kurumsal ziyaretçi olarak katılmaya devam edeceği bildirilmiştir" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title