Haberler

Bozüyük Köylere Hizmet Götürme Birliği Üye Seçimi

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği üye seçimi yapıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliği üye seçimi yapıldı.

Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda, Kaymakam Köksal Şakalar'ın başkanlık ettiği birlik seçiminde, il genel meclisi üyeleri Oğuz Sertler, Nizamettin Çam, Zeki Uyanık ve Ahmet Eren ile köy muhtarlarından Mustafa Terle, Mustafa Gacarlar, Necati Kurt ve Hayati Huylu aday oldu.

Kaymakam Şakalar, seçim öncesi yaptığı konuşmada, 2014 yılında köy muhtarlarına İl Özel İdaresinden aktarılan miktarın 131 bin 980 lira olduğunu, İl Özel İdaresinden Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğüne 34 bin 691 lira tohum alımı yapıldığını, KÖYDES kapsamında 512 bin 176 lira ödenek aktarıldığını bildirdi.

2015 yılı ilk 6 ay için 74 bin lira ve ikinci 6 ay için 74 bin liranın geldiğini anlatan Şakalar, KÖYDES'ten 548 bin lira geldiğini ve Ormangüzle-Erikli yolu için ayrıldığını, İl Özel İdaresi ile protokol yapıldığını kaydetti.

Yapılan seçimlerde, il genel meclisi üyeleri Oğuz Sertler ve Zeki Uyanık ile köy muhtarları Necati Kurt ve Mustafa Terle seçildi.

Kaynak: AA / Yerel

Köylere Hizmet Götürme Birliği Köksal Şakalar Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title