Haberler

Bozüyük Dodurga Beldesinde Balık Tutma Yarışması

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki Dodurga baraj gölünde Dodurgalılar Derneği tarafından balık tutma yarışması düzenlendi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki Dodurga baraj gölünde Dodurgalılar Derneği tarafından balık tutma yarışması düzenlendi. Yarışmaya olta merakı olan vatandaşlarca büyük ilgi gösterildi.

Yarışmayla ilgili olarak açıklama yapan Dernek Başkanı Mustafa Küplü, yarışmada emeği geçen başta Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim Tuna ve diğer ilgililere teşekkür etti. Küplü, "Planlandığı gibi 2015 yılının son faaliyeti olan balık tutma yarışmasını gerçekleştirdik. Bugüne kadar bize desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen bugün de bu yarışmada bizi yalnız bırakmayan,Dodurga Belediye Başkanımız sayın Selim Tuna'ya çok teşekkür ediyorum. Kendisi yarışmada sponsorluğumuzu yaparak birinci olan Ahmet Dalkılıç kardeşimize IPAD hediye etti. Yarışmacılara ve misafirlerimize ızgara ikramımızı sağladı. Tabii ki yağmur altında misafirlerimize servis yapan kardeşlerimize de emekleri için çok teşekkür ediyorum. Belediye çalışanlarımızı da unutmamak lazım. Özellikle de Dodurga Jandarma Karakol komutanlarımıza ve bugün bize yardımcı olan tüm Dodurgalı kardeşlerimize de teşekkür ederiz. Yarışmada 2'nci Olan kardeşimiz Ali Osman Sabanca'ya da 180 TL değerindeki oltayı 3'ncüü olan kardeşimiz Musa Doğan'a da 60 TL değerinde oltaları derneğimiz hediye etmiştir. Yarışmamıza ilgi gösterdikleri ve derneğimize verdikleri destekten dolayı tüm Dodurgalı kardeşlerimize ve abilerimize ve misafirlerimize tekrar çok teşekkür ediyorum" dedi.

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ise "Organizasyonu düzenleyen Dodurgalılar Dernek Başkanı Mustafa Küplü'ye ve yönetimine teşekkür ederim. Belediye olarak sponsorluğunu üstlendiğimiz yarışmada dereceye giren Ahmet Dalkılıç, Ali Osman Sabanca ve Musa Dogan'ı tebrik ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Bozüyük Dodurga Küplü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title