Haberler

Bozüyük CHP İlçe Teşkilatına Geçici Heyet Atandı

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde CHP ilçe teşkilatının 29 Eylül tarihinde toplu olarak istifa etmesinin ardından parti merkez yürütme kurulu kararıyla İhsan Esel başkanlığında geçici heyet atandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde CHP ilçe teşkilatının 29 Eylül tarihinde toplu olarak istifa etmesinin ardından parti merkez yürütme kurulu kararıyla İhsan Esel başkanlığında geçici heyet atandı.

İhsan Esel başkanlığında 5 kişiden oluşan geçici heyetin ilçe kongresini toplayarak bir ay içinde olağanüstü kongreyi gerçekleştireceği belirtildi. Konuyla ilgili olarak parti binasında bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan İhsan Esel, "29 Eylül tarihinde İlçe yönetim kurulunun toplu istifasının ardından Bozüyük ilçe yönetim kurulumuz boşta kalmıştı. Parti genel merkezimizin 15 Ekim tarihli merkez yürütme kurulu kararıyla 5 kişilik geçici yönetim kurulu atanmıştır. Bu görevi bizlere verdiler. Biz de önümüzdeki süreçte tüzüğümüz gereği ne yapılması gerekiyorsa o şekilde partimizi olağanüstü ilçe kongresine götüreceğiz" dedi.

Parti Meclis Üyesi Didem Gültekin ise yaptığı açıklamada, "Bildiğiniz üzere Bozüyük ilçe yönetim kurulumuzun istifasıyla burada bir yönetim boşluğu söz konusuydu. 15 Ekim tarihinde merkez yürütme kurulumuzun kararıyla geçici heyetimiz atandı. Kendilerine başarılar diliyoruz. Geçici heyetimiz yasal süre içerisinde tüzüğümüzün gerektirdiği şekilde olağanüstü ilçe kongremizi toplayacak ve olağanüstü kongremizi gerçekleştirecektir" dedi.

İhsan Esel başkanlığındaki geçici heyete, Mustafa Arda, Sevgi Erdem, İsmail Yemen ve Arslan Karabulut'un seçildiği belirtildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilecik Bozüyük Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title