Haberler

Bozüyük Belediyesi Okullar Arası Futbol Şenliği 3. Hafta Maçları ile Devam Ediyor

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen, ilk ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı Minikler Futbol Şenliği’nde 3. Hafta maçları yarın oynanacak.

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen, ilk ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı Minikler Futbol Şenliği'nde 3. Hafta maçları yarın oynanacak.

Bozüyük Belediyesi Minikler Futbol Şenliği'nin 3. Haftasında 10 takım mücadele ederken maçlar 25 Nisan 2015 Cumartesi günü oynanacak. İlkokullar gurubu maçları Yediler Mahallesi Zafer İlkokulu Sentetik Sahası'nda oynanırken; Zafer İlkokulu ile Öğretmen Bekir Aral İlkokulu saat 11: 00'de, Şehit Vahit Elmas İlkokulu ile Saffet Şeker İlkokulu saat 12: 00'de, Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu ile Ertuğrulgazi İlkokulu saat 13: 00'de mücadele edecek. Ortaokullar gurubu maçları ise 4 Eylül Mahallesi Gençlik Parkı Sentetik sahasında oynanırken; Saffet Şeker Ortaokulu ile Dodurga Ortaokulu saat 13: 00'de, Yavuz Sultan Selim Ortaokulu ile Şehit Vahit Elmas Ortaokulu saat 14: 30'da karşılaşacak. Ortaokul gurubunda 100. Yıl Ortaokulu bu haftayı bay olarak geçirecek. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozüyük Yerel Haberler

title