Haberler

Bozüyük Belediyesi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvasında Yarı Finaller Başladı

Bozüyük Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün katkılarıyla düzenlenen, Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda dördüncü hafta maçları sona erdi.

Bozüyük Belediyesi tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen, Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası'nda dördüncü hafta maçları sona erdi. Dördüncü hafta maçlarının ardından çeyrek final maçları için kura çekimi yapıldı.

Toplam 14 takımın mücadele ettiği turnuvanın dördüncü haftasında oynanan 8 maç sonunda; Eyap Vitra rakibi Bien Seramik'i 3-0'lık skorla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü rakibi Ticaret Odası'nı 3-1'lik skorla Belediye Başkanlığı rakibi Yeşilkent Devlet Hastanesi'ni 3-1'lik skorla, Artema rakibi Parkcam'ı 3-1'lik skorla, Ticaret Odası rakibi 45. Mühimmat Bölük Komutanlığı'nı 3-1'lik skorla, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü rakibi Bien Seramik'i 3-0'lık skorla, Parkcam rakibi İlçe Müftülüğü'nü 3-0'lık skorla, Artema rakibi Yeşilkent Devlet Hastanesi'ni 3-0'lık skorla mağlup etti.

Maçların ardından yapılan çeyrek final kura çekimlerine göre ilk olarak Milli Eğitim Müdürlüğü ile Vitra arasında oynanan maçı Milli Eğitim Müdürlüğü Vitra'yı 3-2'lik bir skorla mağlup ederek kazandı. Ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü rakibi Parkcam'ı 3-1'lik bir skorla mağlup etti. Çeyrek final maçlarında 12 Nisan 2016 Salı günü saat 18: 00'de Eyap Vitra ile Artema, saat 20: 00'de Belediye Başkanlığı ile Ticaret ve Sanayi Odası karşı karşıya gelecek. Çeyrek final maçlarının ardından 14 Nisan Perşembe günü yarı final maçları ve 15 Nisan Cuma günü'de 3.'lük ve final maçı oynanarak turnuvanın şampiyonu belli olacak. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Yeşilkent Bozüyük Vitra Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title