Haberler

Bozüyük Belediyesi Kültür Turları Bursa ile Devam Ediyor

Bozüyük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Çanakkale’ye yapılan ve yoğun ilgi gören kültür turları bu yıl Bursa ile devam ediyor.

Bozüyük Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Çanakkale'ye yapılan ve yoğun ilgi gören kültür turları bu yıl Bursa ile devam ediyor.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın hanımlara yönelik başlattığı bir proje olarak hayata geçirilen ve geçtiğimiz yıl Çanakkale'ye yapılan gezilerde yaklaşık bin 600 kişi ücretsiz olarak Çanakkale'yi ziyaret etmiş ve oradaki maneviyatı yaşama fırsatı bulmuştu. Bu yıl ise yine bu proje kapsamında hanımlara ve ücretsiz olarak düzenlenen Bozüyük Belediyesi Kültür Turları Bursa'ya gerçekleştirilecek. Gezi programı kapsamında Cumalıkızık, Ulu Camii, tarihi Koza Han, Yeşil Camii Türbesi, Botanik Park, Emir Sultan Camii Türbesi, Yıldırım Beyazıt Camii ve Külliyesi, Muradiye Külliyesi, Tophane, Osman Gazi Türbesi ve Orhan Gazi Türbesi ziyaret edilecek. Hanımlara yönelik ücretsiz olarak hazırlanan Bursa gezilerine ilginin yoğun olması beklenirken önümüzdeki günlerde başlayacak başvurular Bozüyük Belediyesi hizmet binası AK Masa birimine yapılacak. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title