Haberler

Bozüyük Belediyesi 2016 Yılı Bütçesi 71 Milyon Tl

Bilecik'in Bozüyük Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısı 2'nci bileşimi Belediye Başkanı Fatih Bakıcı başkanlığında gerçekleştirildi.

Plan ve bütçe komisyonunun kararları doğrultusunda toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile 2016 yılı belediye gelir ve gider bütçesi 71 milyon TL olarak belirlendi. Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, bu bütçe ile inşallah ilçemize hayırlı yatırımlar yapmak bizler nasip olur diyerek komisyon üyeleri ve meclis üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca 2016 yılında su ücretlerine zam yapılmayacağı ve ulaşım konusunda da belediye olarak tüm mahallelere nasıl hizmet verilebileceğinin çalışmasının yapıldığını müjdeledi.

Toplantıda ilk olarak kasım ayı ilk bileşiminde plan ve bütçe komisyonuna sevk edilen 2016 Yılı Performans Programı, belediye gelirleri tarifesi, gelir ve gider bütçesi ile bütçe kararnamesinin görüşülmesi yapıldı. Plan ve bütçe komisyonunun almış olduğu 2016 Yılı Performans Programı, belediye gelirleri tarifesi, gelir ve gider bütçesi ile bütçe kararnamesi kararları toplantıya katılan meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Bütçe kararnamesinde yer alan 29 madde tek tek okunarak oylandı. Oylamada toplantıya katılan meclis üyelerinin tamamı kabul yönünde oy kullandı. Ardından bütün maddelerin kabulü için bir oylama daha yapıldı. Yapılan oylama sonunda bütçe kararnamesi oy birliği ile kabul edildi. Son olarak imar komisyonuna sevk edilen konuların görüşülmesi yapıldı. Görüşmeler sonrasında imar komisyonunun almış olduğu kararlar oy birliği ile kabul edildi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title