Haberler

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı "Hiç Bir Canlı Şiddeti Hak Etmez"

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Mesajında, "Nedeni her ne olursa olsun yeryüzünde hiçbir canlı şiddeti asla hak etmez" diye belirten Başkan Bakıcı "Kadına yönelik şiddeti de asla kabul edemeyiz. Maalesef ülkemizde ve dünyada kadınlarımız şiddet görüyor dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan savaşlar da en çok kadınlar mağdur oluyor. Kadınlar, tarihin her döneminde varlığını hissettirmiş, sosyal hayatta yer almış, ailesine ana olmuş, bacı olmuştur. Kadınların hak ettiği konuma gelebilmesi için çalışmalarımız sonuna kadar devam edecektir. Bizim medeniyet değerlerimize göre kadın kutsal bir varlıktır. Sevgili Peygamberimiz, 'Cennet anaların ayağının altındadır' buyurmuştur. Dolayısıyla kadınları korumak, kollamak ve onların daha mutlu ve huzurlu olmasını sağlamak bizlerin en büyük görevidir. Bir toplumun medeniyet düzeyi, insan haklarının ayrılmaz en önemli parçası olan kadın haklarına verdiği değerle ölçülmektedir. Kadının ihmal edildiği bir toplumun varlığını sağlıklı bir şekilde sürdürmesi mümkün değildir. 25 Kasım Kadına Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü'nde, insana, hayvana ve doğaya karşı yapılan şiddetin her türlüsünü esefle kınıyor, insanın insana zulmetmediği, özgür bir dünya diliyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Bakıcı Bozüyük Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title