Haberler

Bozüyük AK Parti Kadın Kollarından Kent Konseyine Ziyaret

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Bozüyük Kent Konseyi’ni ziyaret etti.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri Bozüyük Kent Konseyi'ni ziyaret etti.

Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Tekelioğlu tarafından karşılanan kadın kolları üyeleri, konseyin çalışmaları hakkında bilgilendirildi. Başkan Tekelioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "Kent Konseyleri ortak aklın buluştuğu kuruluşlardır. Bozüyük için, Bozüyük'te yaşayan insanlarımızın huzur ve mutluluğu için projeler üreteceğiz. Kent konseylerinin bünyesinde oluşturmaya başladığımız meclislerimizle Birlikte Yönetiyoruz sloganı ile ortak çalışmalar yapacağız. Kadın meclisi başta olmak üzere oluşturacağımız meclislerde aktif görev alarak ilçemize katkı sağlayacağınızı umuyorum" dedi.

Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar ise, Kent Konseyinin çalışmalarını takip ettiklerini, ilçeye katkı sağlandığını ifade ederek Bozüyük Kent Konseyinin çalışmalarına katkı sağlamaya her zaman hazırız. Bozüyük sevdalıları olarak güzel projelerin destekçisi olacağız. Gösterdiğiniz iliği ve alaka için teşekkür ederiz" diye belirtti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title