Haberler

Bozulmuş Et Yedirilen Köpekler Tedavi Altına Alındı

Eyüp’te ikamet eden ve evinde çok sayıda köpek besleyen vatandaşın evine Eyüp Belediyesi veterinerleri tarafından müdahale edildi.

Eyüp'te ikamet eden ve evinde çok sayıda köpek besleyen vatandaşın evine Eyüp Belediyesi veterinerleri tarafından müdahale edildi. Bozulmuş etlerle beslenen 3 köpek tedavi altına alındı.

Uzun bir süredir evindeki hayvanları et üreticilerinin kokmuş ve bozuk etleriyle besleyen ve koku nedeniyle mahalleyi yaşanmaz hale getiren vatandaşın evine Eyüp Belediyesi ekipleri tarafından müdahale edildi. Nişanca Mahallesi Sofular Yokuşu'nda bulunan evde perişan halde bulunan 3 köpek, Eyüp Belediyesi veterinerleri tarafından hemen müşahede altına alındı. İlk muayenelerinin ardından aşıları yapılan ve tedavilerine başlanan köpekler daha sonra Hasdal Barınağı'nda kısırlaştırıldı. Köpeklerin tedavi süreci Cebeci Barınağı'nda devam edecek.

Yetkililer evde bulunan kokuşmuş ve kurtlanmış etlerin imha edileceğini belirtirken, evde de belediye ekipleri tarafından temizlik ve ardından da ilaçlama yapıldı. Rahat bir nefes alan mahalle sakinleri de Eyüp Belediyesi'ne ve Başkan Remzi Aydın'a konuyla ilgili gösterdiği duyarlılık teşekkür ettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title