Haberler

Bozova'da Sanayi İçin İlk Adımlar Atıldı

Güncelleme:

Bozova'da Küçük Sanayi ve Organize Besi Sanayi sitesi kurulması için Bozova Belediyesinin öncülüğünde ilk adımlar atıldı.

Sanayiciler kooperatifi esnafı ile bir araya gelen Bozova Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş gerekli girişimlerin yapılması için esnafla bir istişare toplantısı yaptı. Daha sonra sanayi kooperatifi üyeleri, şehir planlamacısı ve Bozova Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ekipleriyle sanayi sitesinin yapılmasının planlandığı araziye giderek gerekli incelemeler yapıldı. "Bozova'ya sanayi sitesinin kazandırılması için öncelikle elimizi taşın altına biz koyacağız" diyen Eş Başkan Zeynel Taş "Sanayi esnafımızın üretkenliğini arttırmak ve daha modern bir çalışma alanı yaratmak aynı zamanda ilçenin ekonomisine can vermek için çok önemli bir girişimdir" dedi. Eş başkan Zeynel Taş konuşmasını şöyle sürdürdü: "Bozova Belediyesi olarak bu projenin ilçemize kazandırılması için planlamadan üstyapıya elimizden ne geliyorsa üstümüze ne düşüyorsa yapmaya hazırız. İlk adımların atıldığı projenin çalışmalarını hızlandırmak ve takip etmek amacıyla önümüzdeki günlerde yeniden bir araya gelerek çalışmaların planlama ve projelendirme aşaması bitilecek" diyerek sözlerine son verdi. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Ekonomi Güncel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title