Haberler

Bozova'da Kutlu Doğum Haftası

Bozova İlçe Müftülüğü'nce organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliği Bozova Sinema ve Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Bozova İlçe Müftülüğü'nce organize edilen Kutlu Doğum Haftası etkinliği Bozova Sinema ve Çok Amaçlı Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Bozova İlçe Kaymakam Recep Öztürk, Bozova Belediye Başkanı Hasan Arusolu, İlçe Müftüsü Rıfat Çevik İlçe Garnizon Komutanı ve kurum amirleri ve halkın katıldığı etkinlik Kur'an-ı Kerim'in okunmasıyla başladı. Toplantının açış konuşmasını Bozova İlçe Müftüsü Rıfat Çevik, Hz. Fatma'nın babası Hz. Muhammed'i (SAV) anmak için toplandıklarını belirterek "Biz öyle bir zat için bir araya gelmişiz ki, Allah kainatı onun hatırına yaratmıştır. Allah bizi onun ümmeti yapmıştır. Biz bununla gurur duyuyoruz" dedi.

Doç Dr Mehmet Ünal da

peygamber sevgisine vurgu yaparak, H.z muhammendin Hayatından örnekler verdi. Etkinlik söylenen ilahiler eşliğinde semazenlerin gösterisi ile

devam etti. Program sonunda İlçe Kaymakamı Recep Çevik tarafından Doç Dr Mehmet Ünal'a teşekkür belgesi verildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Öztürk Mehmet Ünal Bozova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title