Haberler

Bozok Teknopark Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Bozok Teknopark genel kurul toplantısı yapıldı.

Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampüsü Bozok Teknopark Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Genel Kurul Toplantısı'na Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, şirket ortakları, Yozgat Valiliği ve İl Özel İdaresini temsilen Vali Yardımcısı Gökhan İkitemur, Yozgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Şahin Kılınçaslan, Sorgun Belediyesi temsilcisi Bekir Ocaklı, Akdağmadeni Belediyesi temsilcisi Burhan Bellisoy, Yozgat Ziraat Odası Başkanı İsmail Açıkgöz, Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı temsilcisi Sinan Çelik ve Teknopark A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hikmet Şelli Aybar ve Genel Müdürü Doç. Dr. Orhan Hazer katıldı.

Açılış ve yoklama ile başlayan Genel Kurul Toplantısı'nda diğer gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Açılış konuşmasını yapan Rektör Karacabey, Teknopark'ın gerek Bozok Üniversitesi, gerek Yozgat ve bölge için çok önemli bir fırsat olduğunu, iyi değerlendirilmesinin gerektiğini, ayrıca bundan sonraki dönemin geçmiş dönemlerden daha verimli olmasını beklediğini söyledi.

Teknopark Genel Müdürü Doç. Dr. Orhan Hazer ise 2015 yılında yapılan faaliyetlerin sunumunu yaparak düzenlenen etkinlikler, tanıtım faaliyetleri, firma ziyaretleri, yarışmalar ve Teknopark'ın mevcut durumu hakkında bilgi verdi. Mali müşavirin finansal tabloyu sunması ve yönetim kurulunun ibrasıyla devam eden genel kurul gündem maddelerinin müzakeresi ile son buldu. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bozok Üniversitesi Sorgun Belediyesi Yozgat Belediyesi Karacabey Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title