Haberler

Survivor All Star'da Acun Ilıcalı, Duygu'yu Yayından Kovdu

Güncelleme:

Survivor All Star'da Kıbrıs'ta yarışmacılar yüzleşme için bir araya geldi. Gergin geçen programda Bozok'la tartışan Duygu Çetinkaya'yı Acun Ilıcalı konseyden kovdu.

Survivor All star finale kalan iki Yarışmacısı ile final yapmaya hazırlanırken, final öncesi son bölüm, finalist Merve Aydın ve Turabi'nin elenen yarışmacılarla yüzleşmesine sahne oldu.

BOZOK VE DUYGU BİRBİRİNE GİRDİ

Gergin anların yaşandığı programda, birbirleri hakkında sert eleştirilerde bulunan yarışmacılar karşı karşıya geldi. Konseyin henüz başında, daha önce eski yarışmadan da kavgalı olan Bozok ve Duygu birbirine girdi.

"BU KIZ BANA AŞIK"

Duygu'nun ani çıkışının ardından Acun Ilıcalı defalarca uyarmasına rağmen genç kadını susturamadı. Duygu Bozok'u kadın düşmanı olarak suçlarken, Bozok ise ilginç bir şekilde "Bu kız bana sırılsıklam aşık" diyerek herkesi güldürdü.

ACUN STÜDYODAN GÖNDERDİ

Duygu sert tartışma esnasında ayağa kalkınca son damla da taşmış oldu. Acun Ilıcalı Duygu Çetinkaya'ya 'Seni nasıl susturabiliriz?' diye sordu. Duygu'nun cevabı 'Beni gönderebilirsiniz' oldu. Bu cevap üzerine Acun Ilıcalı Duygu Çetinkaya'yı yayından çıkardı. Ilıcalı ardından seyircilerden yaşanan gerginlik için özür diledi.

Kaynak: Acunn.com / Komik - İlginç

Duygu Çetinkaya Acun Ilıcalı Kıbrıs Star Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

TornadoMobil-IOS:

Bu merveyi de sevmem ama terbiye yoksunu turbomudur zırtomudur o zat olacağına merve olsun birde gariban demişler ulan bu turbo geçen sene hem arabayı hem 500 milyarı götürdü milleti kandırmayın.

21
16
yanıtYanıtla
AhmetMobil-IOS:

Turabi siz her ödül oyununu çoğunlukla kazandınız birde acım diyorsunuz ac olduğuna bu kadar agresif OLDUĞUNU dersin ya sen ünlülerde olsaydın adamlar kaç gün birsey yemedi ne yapacaktın ozaman kedin kan götürürdü şiddet çoğalırdi sen zaten öyle birisin Hakana tekme atan Anıl'a tahrik eden herkese saldıran birisin ama Acun seni hep korudu atılman gerekirdi atılmadın dua et sen acuna.birde diyorsun beni düzeltin buraya söz var ağaç yasken eğilir sen yaklaşmasın 30 Una anan baban terbiyeyi vermemiş bundan sonramı alicaksin terbiye Turabi bir kerede sığınma bahanelerinin arkasına adam ol adammm oylar Merve'ye inşallah şampiyon Merve olucak Allah'ın izniyle

17
14
yanıtYanıtla
GsMobil-IOS:

Şovvv

29
0
yanıtYanıtla
AtakanMobil-IOS:

Ne alakasi var yanlis haber duygu beni cikartabilirsin dedi acun a acun abi de cikmakmi istiyorsun dedi duygu da evet dedi hepsi bu acun abi kovmadi

21
2
yanıtYanıtla
Hakkım haram olsunMobil-IOS:

Bu kadın hasta yardım edin

12
6
yanıtYanıtla
SerkanMobil-IOS:

Rol yapan kurnaz tilki Turabi birinci olmasinda,yoksa kendini dahada cok bisey sanacak Ve haraketlerinini rol yaptigi karakterinin dogru oldugunu sanacak.Merve nekadarda olsa ondan daha iyi,hem sampiyon olmadi,sampiyon olan bidaha olmazsin.Hasanin hakki yenildi.Neyse Favorim Hasandi,Merve hak dtti,Turabi hak etmedi,Cok ayak yapti.

5
5
yanıtYanıtla
Silopideki BozkurtMobil-IOS:

Acun kovmuyo duygu çıkıyor yayından. Ne biçim haber yapıyorsunuz

4
0
yanıtYanıtla
HakanMobil-IOS:

Yazık suradaki yorumlara.. Tüm dertlerimiz bittide survaivor tartışıyoruz

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title