Haberler

Bozkurt İşareti Yapan Atatürk Fotoğrafı, MHP Genel Merkezi'nde

Güncelleme:

MHP Genel Merkezi'ni ziyaret eden Cumhuriyet yazarı Can Dündar, Bahçeli'nin özel kalem müdürünün odasındaki duvarda asılı duran Atatürk fotoğrafına özel vurgu yaptı.

Geçtiğimiz hafta MHP'yi ziyaret eden Cumhuriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Can Dündar, dikkatini çeken detayı köşesine taşıdı. Atatürk'ün pek bilinmeyen bozkurt işareti yapar gibi elini uzattığı fotoğrafa dikkat çeken Dündar, "MHP'lilerin Atatürk'e bakışını ortaya koyuyor." dedi.

İşte Dündar'ın yazısındaki o kısım;

"MHP Genel Başkanı'nın özel kalem müdürünün ardındaki duvarda ise Atatürk'ün pek az gördüğümüz bir fotoğrafı asılıydı. Beyaz gömleği içinde Atatürk, elini, bozkurt işareti yapar gibi uzatmıştı. Bu fotoğraf, MHP'lilerin Atatürk'e bakışını, Devlet Bahçeli'nin odasındaki '17.25'te durmuş saat ise MHP liderinin yolsuzlukları unutmama kararlılığını ortaya koyuyordu."

Can Dündar'ın ilgisini çeken o kare;

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Devlet Bahçeli Can Dündar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (44)

uyanikmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Fotosopcu yuzsuzler bunudami yapicaktiniz lanet olasi pislikler atatürk ulkucuyse bende vatan haini olucam PKK ya katilcam varmi ulan

5
15
yanıtYanıtla
seda_konyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

belki mhp ye gelecekte oy kazandirir :))))) baska bi icraat yok zaten

13
5
yanıtYanıtla
SELANiKLi DiNGiL:

irkcilik yapa yapa ülkeyi böldünüz, artik ellerinize kina yakin, , ,

5
12
yanıtYanıtla
Ne mutlu turkum diyenemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bundan rahatsiz olan ataturkcu olamaz zaten

12
4
yanıtYanıtla
itistiyorummobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

hırrrr hırrrr hav hav hav hav hav

4
11
yanıtYanıtla
??????Mobil-IOS:

UYANIK EFENDİ.. SENİ ZORLA TUTAN YOK, PKK OLMAK İSTİYORSAN OL.. SIKINTI YOK BİZ SENİNDE İCABINA BAKARIZ

13
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

Bozkurt göktürklerin semboludur. Önce bir arastir PKK li olmadan.

6
8
yanıtYanıtla
ahmet:

ırkçılık yapan tek parti var oda akp onlar için kendileri gibi olan ve olmayanlar var bu memleket iki kutba yarılmışsa sebebi akpdir

6
7
yanıtYanıtla
ELBİSTANLI:

KARDEŞİM ADAM SOL ELİ İLE İŞARET VE ORTA PARMAĞINI KALDIRMIŞ BU BOZKURT İŞARETİ DEĞİL. ATATÜRK SOLCULARIN ATAŞI. SAĞCILARIN DEĞİL SAĞCILARIN ATASI OSMANLIDIR. . .

13
0
yanıtYanıtla
DagmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Uuuuuuu uuuuuuu ha vv havvvvv

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title