Haberler

Bozkırlılar Vakfı'nın Yeni Hizmet Binası Açıldı

İstanbul Bahçelievler Mahallesi'nde hizmet verecek olan Bozkırlılar Vakfı, toplantı ve seminer salonu binasının açılışı gerçekleştirildi.

İstanbul Bahçelievler Mahallesi'nde hizmet verecek olan Bozkırlılar Vakfı, toplantı ve seminer salonu binasının açılışı gerçekleştirildi. Kültür ve sosyal etkinliklerin yapılacağı vakıf binasında 250 kişilik toplantı ve seminer salonu, mescit ve mutfağın yer aldığı bildirildi.

Açılış töreninde konuşma yapan Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, vakıf binasının alımında ve yapımında emeği geçenlere teşekkür etti.

Bozkırlılar Vakfı'nın diğer sivil toplum kuruluşlarına da örnek olduğunu söyleyen Bahçelievler Kaymakamı, vakıf binasının Bozkır'lılara hayırlı olmasını diledi.

Günümüzde sivil toplum kuruluşlarının çok etkin olduğunu dile getiren Bahçelievler Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit şunları söyledi:

"Dernekler ve vakıflar birçok kamu hizmetini üstlenmiş durumda. Vakıf ve ahilik sistemleri bizim kültürümüzde olan ve batının bizden örnek aldığı kuruluşlar. Bozkır'lıların kültürüne uygun olarak yapılan bu güzel tesis hayırlı olsun."

Konuşmaların ardından vakfa hizmeti geçmiş kişilere vakıf yönetimi tarafınan plaket verildi ve Bozkırlılar Vakfı'nın yeni hizmet binasının açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa, Bozkırlılar Vakfı Genel Merkezi Mütevellit Heyet Başkanı Kamil Bilgin, Bozkırlılar Vakfı Onursal Başkanı Eski Milletvekili Hüsnü Tuna, Bozkırlılar Vakfı Kurucular Kurulu üyeleri, İstanbul Milletvekili Abdullah Başcı, Bozkırlılar Dernek Başkanı Mustafa Göksu, iş adamı ve sanayici Mehmet Tanrısever ve çok sayıda Bozkırlı katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Bahçelievler Mahallesi Osman Develioğlu İstanbul Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title