Haberler

Eskişehir'deki Yapay Plaja Vatandaşlar Yoğun İlgi Gösterdi

Güncelleme:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye'de tek olma özelliğini elinde bulunduran yapay plaja açılış gününde vatandaşlar akın etti.

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve Türkiye'de tek olma özelliğini elinde bulunduran yapay plaja açılış gününde vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

HALK AKIN ETTİ

Kent Park içinde yapılan ve Türkiye genelinde tek olan yapay plajda yürütülen hazırlık çalışmaları tamamlandı. Yapılan hazırlıklar sonrasında bugün sezonu açan plaja, halk akın etti. Hava sıcaklıklarının son günlerde artması dolayısıyla, yaz boyunca plajda serinleyecek olan vatandaşlar, bu hizmetin örnek olmasını istiyor.

FİYATLANDIRMA ŞÖYLE

Ramazan Bayramı sonrasında ise, plaja gelen vatandaşların sayılarında artış bekleniyor. Plajın, yaz sezonu boyunca sabah 10.00 ile akşam 18.00 saatleri arasında hafta içi 7,5 lira, hafta sonu 16 yaş altı için 7,5 lira, 16 yaş üstü için ise 12,5 lira karşılığında hizmet vereceği öğrenildi.

"SUYUMUZ HAZIR, HİJYEN BOMBA GİBİ"

Bu yıl plajın 7'nci senesi olduğunu hatırlatan Plaj İdari Sorumlusu Ercan Turan, "2015 sezonu hepimize hayırlı olsun. Bu yapay plaj Eskişehir'e, Başkanımız Yılmaz Büyükerşen sayesinde geldi. Biz 7'nci seneye çok güzel hazırlıklar girmiş durumdayız. Gördüğünüz gibi insanlar mutlu. Suyumuz hazır. Hijyen bomba gibi. Vatandaşlar huzurlu bir şekilde nasipse bu sezonu geçirecekler. Eksiklerimiz bulunmuyor. Büfelerimizde çeşitlerimizi çoğalttık. 11 tane can kurtaran görev yapıyor. Yüzme eğitimlerimiz ise olimpik havuzumuzda devam etmektedir." diye konuştu.



"PLAJ BU YIL 1 AY GEÇ AÇILDI"

Vatandaşların bu yıl 1 ay gecikmeli olarak plaja geldiklerini ifade eden Turan, "Hava şartlarından dolayı plaja 1 ay gecikmeli açtık. Şu anki kapasitemiz çok iyi. Bu kapasiteyi daha da çoğaltacağız. Şehir dışından çok talep var. Ankara, Konya, Kütahya, İstanbul ve Bursa'dan telefon açtırarak rezerve yaptırıyorlar. Bizler elimizden geleni yapıp, vatandaşların güzel bir sezon geçirmesini sağlayacağız." dedi.

"ŞİMDİLİK BURADA SERİNLİYORUZ"

Fransa'dan gelen Sibel Çınar ise plajla ilgili düşüncelerini "Denize giremediğimiz için şimdilik burada serinliyoruz. Herşey çok güzel. Burada kafeterya filan elimizin altında" diye ifade etti.

Sıcak havalardan bunalarak, serinlemek için plaja gelen Bihter Uzel ise, "Bozkırın ortasında bulunan bu plaja gelerek kullanabiliyoruz. Eskişehir'e bu plajı kazandırdığı için Yılmaz Büyükerşen'e teşekkür ediyoruz." dedi.




Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ramazan Bayramı Eskişehir Türkiye Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne?
500

Yorumlar (41)

GüneşMobil-IOS:

Eskişehir Eskişehir dediler geçenlerde gittim ve hayal kırıklığı yaşadım, hakikaten eski Bakımsız binalardan başka bişey değilmiş, gözümle görmesem anlatıldığı gibi sanmaya devam edecektim

83
23
yanıtYanıtla
ismail ancı:

Önemli olan tarihi yapıyı bozmadan birşeyler yapmak sanırım siz keyif almak yerine tenkid yapmak için gezmişsiniz.eskişehir bşb. Avrupa da ilk sıralarda gösterilen bir şehir unvanına sahiptir.teşekkürler başkanım.

yanıt17
yanıt5
HASAN TAHSİN:

İNSAN NE GÖRMEK İSTERSE ONU GÖRÜRMÜŞ

yanıt2
yanıt1
Es es Mobil-ANDROID:

Bu mübarek günde chp ancak plaj açar.Bu belediye başkanı Anadolu Üniversitesinde rektörken mescidi yıktırıp yerine bar yaptıran bi zihniyete sahip.

53
39
yanıtYanıtla
şeyda mutlu:

kardeşim abartılı bir şehir burası. . . . . . daha foseptiği olmayan birsürü mahallesi var. . . . caddeler delik deşik. . . yama yapıla yapıla yol kalmamış yürümek bile zor. . . trafik keşme keş. . . . . . yapay bir havuz yapılmış. . bunun birsürü örneği bir çok ilde var. . . . hafta sonu gidecek yer yok. . . öğrenci dolu. . . bar dolu ailenle gezemessin doğru dürüst. . . oturup çay kahve içelim diyeceğin yer yok her yanı öğrenciler sarmış. . . öğrenci tarzı yerleride az çok bilirsiniz. . çocuğunla eşinle oturamassın bile. .

47
9
yanıtYanıtla
Hollanda:

Yeni bir dunyami kesif edildi yada bilinmeyen gezegenmi kesif etti anlamadim asli astarasi biraz sehiri sulamis Adam dunya kahramani oldu

25
25
yanıtYanıtla
ankara:

ankaraya da gerekiyor

7
29
yanıtYanıtla
geldigimiz nokta:

Kiymetini bilin bu adamin ve havuzun. . Alkisliyorum belediye baskanini

21
9
yanıtYanıtla
okn:

chp nin kıyısı olmayan tek belediyeyiydi o da tamam oldu. . . . . . . .

25
4
yanıtYanıtla
sibel ulutürk:

ya bu kadar abartılmamalı. . . sadece yapay bir havuz. . . yani bunu her belediye yapabilir

20
9
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

İNSAN NE GÖRMEK İSTERSE ONU GÖRÜRMÜŞ

2
1
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title