Haberler

Bozkır'da Çocuklar Yaz Spor Okulunda Çeşitli Spor Dallarıyla Buluştu

Bozkır Kaymakamlığı ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından, çocukları yaz aylarında kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş vakitlerini değerlendirmek için yaz spor okulları düzenlendi.

Bozkır Kaymakamlığı ve İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından, çocukları yaz aylarında kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve boş vakitlerini değerlendirmek için yaz spor okulları düzenlendi.

Çocuklar, Bozkır Spor Salonu, Atatürk Ortaokulu Spor Salonu ve Bozkır Futbol Sahası'nda futbol, voleybol, basketbol ve tekvando dallarında eğitim aldı.

Kaymakam Mustafa Demir, Bozkır Futbol Sahası'nda gerçekleştirilen programda yaptığı konuşmada, amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak olduğunu söyledi.

Bölgeden yetenekli sporcuların çıkmasını da hedeflediklerine değinen Demir, şöyle konuştu:

"Bu yıl başlattığımız ve bundan sonraki yıllarda da devam ettireceğimiz etkinliklerde çok önemli, verimli sonuçları hedefliyoruz. Şu anda içinde bulunduğumuz bilgi çağının bütün gereçlerini kullanabilen, beyni bilgi birikimiyle dolu ama sporcu kimliğiyle öne çıkan bir gençlik hayalindeyiz. Bir milletin geleceğe umutla bakabilmesi için çocuklarını çok iyi yetiştirmesi gerekir." - Konya

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Demir Bozkır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title