Haberler

Bozdağ: Türkiye Sıkıntıya Girse Zil Takıp Oynayacak Hainler Var

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, " Türkiye'nin geleceğini karatmak isteyen alçaklara, hainlere meydanı asla bırakmayız. Türkiye Allah göstermesin bir sıkıntıya girse, zil takıp oynayacak hainler var. AK Parti kaybetsin de Türkiye isterse savaşa girsin, Türkiye'de isterse yüzlerce, binlerce insan birbirinin karşısına dikilsin, bunların umurunda değil" dedi.

Partisinin Yenifakılı İlçesi'nde düzenlediği mitingde konuşan Bozdağ, güvenlik toplantısının dinlenmesine ve internette yayınlanmasına sert tepki gösterdi. Bozdağ, "Bakın dün internet aracılığıyla yine bir kısmı montajlı bazı kasetler ortaya attılar. Türkiye'nin ulusal güvenliğiyle ilgili, Türkiye'nin bekası ile ilgili, Türkiye'nin güvenliği ile ilgili, bu ülkenin yetkilileri bir araya gelip değişik konularda, değişik alternatifler üzerinde konuşmayacaklar mı?, bir beyin fırtınası yapmayacaklar mı?. Türkiye'ye dönük bir tehdit, Türkiye'ye dönük bir tehlike, bir araya gelip 'şöyle olursa böyle olabilir. Bizim tedbirimiz ne olmalıdı?'r diye kafa yormayacaklar mı?. Elbette konuşacaklar, elbette değerlendirme yapacaklar, elbette milletimizin devletimizin güvenliği, huzuru, barış için biz her şeyi yaparız, yapmaya da devam edeceğiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın" dedi.

ALÇAKLARA SESLENİYORUM

Yapılan bu istişareleri, görüşmeleri kayda alıp, servis eden alçaklara seslendiğini belirten Bozdağ, "Bu bir ihanettir, bu devlete, bu millete ihanettir. Hem kayda almak, hem bunu yayınlamak ihanettir. Bunları yayınlayan medyaya buradan sesleniyorum. Siz de bu ihanete yayınlamak suretiyle iştirak ediyorsunuz. Bütün bunların hepsi bizim hukukumuzda suçtur. Herkes yaptığının yargıda hesabını verecektir. Bu ülkeyi biz kolay bulmadık. Öyle bir takım güçlere uşaklık yapanlara, Türkiye'nin geleceğini karatmak isteyen alçaklara, hainlere meydanı asla bırakmayız. Türkiye Allah göstermesin bir sıkıntıya girse, zil takıp oynayacak hainler var. AK Parti kaybetsin de Türkiye isterse savaşa girsin. Türkiye'de isterse yüzlerce, binlerce insan bir birinin karşısına dikilsin, bunların umurunda değil. Onun için Yenifakılı'daki bütün kardeşlerime diyorum, MHP'sine, CHP'sine, başka partilere oy vermiş kardeşlerime de diyorum. Gelin Allah için bu seçimde bir olalım ve bu hainleri Yenifakılı'dan da bir cevap verelim. Biz hainlerle beraber olamayız" diye konuştu.

KARANLIKTA SALTANAT SÜREN BAYKUŞLARA YER YOK

Kirli işler peşinde olanların oyununun 30 Mart'ta bozulacağını ifade eden Bozdağ, "Tayyip Erdoğan düşmanlığı, AK Parti düşmanlığı bu insanları vatana ihanet edecek kadar kötü bir çukurun içine sokmuştur. Hiç endişeniz olmasın. Ankara'nın karanlık yerlerinde Amerika'sında, Pensilvanya'sında, Avrupa'sında her neresinde dünyanın olursa olsun, sermayenin, medyanın bazı karanlık çevrelerinin içerisinde her nerede olursa olsun, kim kirli oyunun peşinde koşuyorsa, bilsin ki bu milletin ak evlatları, ak yüzlü insanları bu oyunları bu güne kadar bozdu, ayın otuzunda da bozacaktır. Siz 3 Kasım'da ampulü yaktınız, Türkiye'yi aydınlattınız. Artık karanlıklarda saltana süren, karanlıklarda saltanat sürmüş baykuşlara bu ülkede yer yok. Onlar karanlığı bulamayacaklar. Çünkü Türkiye aydınlık olmaya, aydınlık kalmaya devam edecektir. Buna milletimiz asla izin vermeyecektir" dedi. - Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bekir Bozdağ Yenifakılı Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title