Haberler

Bozdağ: '' "MHP'si, CHP'si söğüt ağacı, kavak ağacı, onlarda meyve yok'' -

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "MHP'si, CHP'si söğüt ağacı, kavak ağacı, onlarda meyve yok. Kimse bu yüzden bunlara taş maş atmaz" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "MHP'si, CHP'si söğüt ağacı, kavak ağacı, onlarda meyve yok. Kimse bu yüzden bunlara taş maş atmaz" dedi.

Bozdağ, ziyaretler kapsamında geldiği Çankırı'nın Şabanözü ilçesinde vatandaşlara yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AK Parti iktidarı döneminde önemli bir atılım içerisinde olduğunu kaydetti.

Milletin doğru kişiyi seçeceğini dile getiren Bozdağ, "Sizler meydanların sesisiniz, kimi seçmek isterseniz onu seçersiniz. Türkiye'nin dört bir tarafında milletimiz doğru kararlar verdi ve yolunu öyle çizdi. Kimin yalan söylediğini kimin iftiralarla yol aldığını en iyi siz biliyorsunuz. Herkesi yakından izliyorsunuz. Biz, AK Parti olarak siyaseti eser siyaseti olarak gördük. 12 yıldır bu ülkeye kazandırdıklarımız ortada. Plan, proje ve eserlerle milletimizin karşısındayız" dedi.

AK Parti'nin meyve verdiği için taşlandığını dile getiren Bozdağ, şöyle konuştu:

"Muhalefete sorun, iktidar olursanız ne yapacaksınız, hangi kaynaktan elde ederek projelerinizi hayata geçireceksiniz diye... Bunları söylemiyorlar çünkü heybelerinde plan proje yok. Sadece ve sadece yalan dolandan siyaset üretiyorlar. Meyveleri yok bunların. Herkes AK Parti'yi eleştiriyor, başka parti yok mu bu memlekette? Diğerlerini niye eleştirmiyorsunuz, eleştirmezler. Ata sözü var ya 'Meyve veren ağaç taşlanır' diye işte bu yüzden. Biz bu eleştirmelerden rahatsız değiliz. AK Parti meyveli bir ağaçtır onun için taş atıyorlar. MHP'si, CHP'si bunlar söğüt ağacı, kavak ağacı, onlarda meyve yok. Kimse bu yüzden bunlara taş maş atmaz. Zaten zahmet etmez ama bu ağaç meyveye durmuş bir ağaçtır. 11 yıldır ürettiği meyvelerle taş atanların da ağzını tatlandıran bir ağaçtır."

Türkiye'nin bugünlere kolay gelmediğini belirten Bozdağ, yapılan yatırımları, çalışmaları herkesin görmesi gerektiğini kaydetti.

MHP ve CHP'nin dünün iktidarları olduğunu söyleyen Bozdağ, "Şimdi sizlere gelip 'bir kez de bizi deneyin' diyenler, meydanlara gelip konuşanların hepsi dünün iktidarıydı. 'Bir de beni deneyin, bir de bize oy verin' diyenlerin hiçbirinin buna hakkı yok hepsini gördünüz. Gelip gidenlere; 'Çankırı'ya kalıcı hizmet olarak ne yaptınız?' deyin. MHP iktidar oldu 3.5 sene. 1991-1995 arası SHP iktidar oldu. CHP ile aynı anlayış. 28 Şubat zaten fikren CHP'dir. O da onların iktidarıdır. Bizden önce eser siyaseti değil, slogan siyaseti yapılıyordu. AK Parti ile millet siyasete el koydu. 3 Kasım'da yeni bir kadro çıkardınız. Herkesin karnesini önüne koyun ona göre not verin" diye konuştu.

Bozdağ, 2002 yılından beri AK Parti iktidarının Türkiye'yi değiştirdiğini belirterek, "Ambulansların deposunda benzin yoktu. İşçi kardeşim hangi eczaneden ilaç alabiliyordu. Herkes her istediği yerde muayene olamıyordu. Bu devletin anayasasında herkes eşit ama uygulamasında işçi esnaf ve memur birbirine eşit değildi. Tayyip Erdoğan geldi Bağ-Kur'u, Emekli Sandığını, SSK'yı kaldırdı, hepsini birleştirdi. 'Hastaneler herkesin hastanesi olacak' dedi. Şimdi herkes gidip eşit bir şekilde tedavi ediliyor" ifadelerine yer verdi.

Bozdağ, daha sonra Orta ve Çerkeş ilçelerinde seçim koordinasyon merkezlerinin açılışını gerçekleştirdi.

Bakan Bozdağ'a, AK Parti Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz ile İl Başkanı Salim Çivitcioğlu eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

Bekir Bozdağ Ak Parti Çankırı Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

tnrtnrgksn@gmail.com:

Sivin verdiğiniz meyveleride zenginler, aile bireyleriniz ve bebek katili yiyor

0
0
yanıtYanıtla
YOLSUZLUK FEZELEKELERI INTERNETE DÜŞTÜtokmak@:

RÜŞVETTEN TOPTAN SUÇÜSTU OLMUŞLAR ;HESAP SORUNCA KENDİLERİNİ MEYVE VEREN AĞAÇ YERİNE KOYUYORLAR....NEREDEN GELIYOR BU MENKUL????ÖNCE ÇIKIN AKLANIN..AMA NEREDE SİZDE O YÜZ..BU ARADA BDP YE NEDENSE ÇIT YOK....İMRALIYA YİNE NEREYİ PEŞKEŞ ÇEKTILER ACABA....

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title