Haberler

Bozdağ: Hesap Yapanları Millet Sandıkta Sıfırla Çarpacak

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, partisinin Yozgat İl Teşkilatı tarafından düzenlenen milletvekilleri aday tanıtım programında yaptığı konuşmada, "Ak Parti'yi, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı, Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nu yönetemeyenler, yönetebilecekleri başbakanlar, yönetecekleri cumhurbaşkanları, yönetecekleri hükümetler istiyorlar" dedi.

1 Kasım genel seçimlerine ilk günkü aşkla 'haydi bismillah' diye başladıklarını hatırlatan Bekir Bozdağ, 7 Haziran seçimlerinde milletin ortaya koyduğu iradenin Ankara'da yankılandığını ifade etti. Bozdağ, "Ancak siyasi partiler milletin emri, talimatı doğrultusunda uzlaşarak bir hükümet kurma adımını atamadılar. Sayın Cumhurbaşkanımız bütün siyasi partilere, 'herkes egolarını, hesabı, nefsi bir tarafa bıraksın, Türkiye ve aziz milletimizin çıkarları doğrultusunda gecikmeksizin koalisyon hükümetini kursun' çağrısında bulundu. Hükümeti kurma görevini Sayın Başbakanımıza, genel başkanımıza tebliğ etti. Görüşmeler yapıldı, ancak bir uzlaşma zemini CHP ile de, MHP ile de bulunamadı. HDP ile hükümet kurma niyetimizin olmadığını zaten Türkiye kamuoyuna açıklamıştık" dedi.

YÖNETECEKLERİ HÜKÜMETLER İSTİYORLAR

Bazılarının hesaplarının başka olduğunu söyleyen Bozdağ, "Ak Parti'yi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı, Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu'nu yönetemeyenler, yönetebilecekleri başbakanlar, yönetecekleri cumhurbaşkanları, yönetecekleri hükümetler istiyorlar. Buradan diyoruz ki, kim ne yaparsa yapsın, bütün iftiracılar, bütün yalancılar, bütün algı operasyoncuları, bütün hesapçılar, kitapçılar bir araya gelse, nafile bir oyundur. Çünkü hesabın büyüğünü Rabbim yapıyor, hesabın büyüğünü aziz millet yapıyor. Sandıkta bu hesabı yapanları millet sıfırla çarpacaktır Allah'ın izniyle. Millete rağmen iktidarı indirme yolu kapanmıştır. Söz, karar, iktidarı tayin, iktidarı azil görevi sadece azizi Türk milletindedir" diye konuştu. - Yozgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Bekir Bozdağ Ak Parti Yozgat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title