Haberler

Bozcaada'ya Denizotobüsü Seferleri Yeniden Başladı

Güncelleme:

Conkbayırı Denizotobüsü'nün onarımının tamamlanmasının ardından bugün itibariyle Bozcaada seferlerine yeniden başladı.

Çanakkale'de deniz ulaşımını sağlayan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.'ye ait Conkbayırı Denizotobüsü, onarımının tamamlanmasının ardından bugün (Çarşamba) itibariyle Bozcaada seferlerine yeniden başladı.

Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş.'ye Conkbayırı Deniz Otobüsü'nde Haziran ayı başında arıza meydana geldi. Parça sıkıntısı nedeniyle yaz boyunca sefer gerçekleştiremeyen Conkbayırı Deniz Otobüsü'nün onarımı geçen hafta tamamlandı. Deneme seferleri yapıldı. İlk olarak da dün denizotobüsü daire müdürleri toplantısı için Çanakkale Valisi Ahmet Çınar ve bürokratları Bozcaada'ya götürüp getirdi.

Conkbayırı denizotobüsünün tarifeli Bozcaada seferleri ise bugün itibariyle başladı. Gestaş'tan yapılan açıklamaya göre, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri Çanakkale'den saat 09.00'da, Bozcaada'dan ise saat 19.00'da seferler yapılacak.

Çanakkaleliler, kent merkezinden Bozcaada'ya tek ulaşım aracı olan denizotobüsünün yaz aylarında sefer yapamaması nedeniyle mağdur olmuştu. - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Bozcaada Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title