Haberler

Bozcaada'dan Uğurlanan Kaymakam Mağ, Gözyaşını Tutamadı

Bozcaada'dan uğurlanan Kaymakam Mağ, gözyaşını tutamadı Çanakkale'nin Bozcaada Kaymakamlığı görevini 3 yıl sürdürdükten sonra 2015 kararnamesiyle Muş'un Korkut İlçesi'ne atanan Abdulgani Mağ, duygusal anların yaşandığı uğurlama etkinliğinde vatandaşlarla birlikte gözyaşlarını tutamadı.

Bozcaada'dan uğurlanan Kaymakam Mağ, gözyaşını tutamadı

Çanakkale'nin Bozcaada Kaymakamlığı görevini 3 yıl sürdürdükten sonra 2015 kararnamesiyle Muş'un Korkut İlçesi'ne atanan Abdulgani Mağ, duygusal anların yaşandığı uğurlama etkinliğinde vatandaşlarla birlikte gözyaşlarını tutamadı.

Mesai arkadaşları tarafından Ayazma'da düzenlenen veda yemeği katılan Kaymakam Abdulgani Mağ'a hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi ve çeşitli hediyeler verildi. Veda konuşması yapan Mağ, duygusal anlar yaşadı.

GÖZYAŞINI TUTAMADI

Feribota binmek için Bozcaada İskelesi'ne gelen Kaymakam Abdulgani Mağ'ı, ilçe protokolü ve vatandaşlar yalnız bırakmadı. CHP'li Bozcaada Belediye Başkanı Hakan Can Yılmaz, Bozcaada Garnizon Komutanı Binbaşı Abdurrahim Namtı, Bozcaada İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erbil Terbıyık, Bozcaada İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaşar, daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri ile çok sayıda ada halkı Mağ'ı uğurlamak için iskeleye geldi. İlçede 3 yıl görev yaptığı süre içinde halkın sevgisini kazanan Kaymakam Mağ, uğurlamaya gelenlerle tek tek vedalaştı. Vedalaşma sırasında duygu dolu anlar yaşandı. Başta Kaymakam Abdulgani Mağ olmak üzere protokol ve ada halkı gözyaşlarına hakim olamadı. Feribota binip yeni görev yeri Muş'un Korkut ilçesine hareket etmeden önce Kaymakam Abdulgani Mağ için dualar okundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Bozcaada Muş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title