Haberler

Bozbağ, Vedat Muriqi Transferine Son Noktayı Koydu

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’un Kosovalı genç golcüsü Vedat Muriqi’nin lig bitimiyle birlikte hakkında çıkan transfer haberlerine Mustafa Bozbağ, son noktayı koydu.

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'un Kosovalı genç golcüsü Vedat Muriqi'nin lig bitimiyle birlikte hakkında çıkan transfer haberlerine Mustafa Bozbağ, son noktayı koydu.

Yeşil-beyazlı ekibin Başkanı Mustafa Bozbağ, Vedat Muriqi ile 2017'ye kadar anlaşmaları olduğunu hatırlatarak, "Vedat için bana resmi gelen hiçbir teklif yok. Devre arasında Konyaspor Vedat ile ilgili nakit 800 bin Euro verdi ama ben parayı kabul etmedim" dedi.

"VEDAT TEKRAR GELEREK GİRESUNSPOR'A HİZMETİNİ YAPACAKTIR"

Torku Konyaspor'un teklifinin reddiyle ilgili, "Giresunspor için belki bu tarihinde çok nadir görülebilecek olaylardan birisidir" diyen Bozbağ, "Ben o gün Vedat'ı verseydim belki bugün Giresunspor farklı noktalarda olmayacaktı, onun için bunu yapamazdım. Her şey para değil bu memlekette. Vedat bizim oyuncumuz, bir yere gidip gitmemesi çok da önemli değil. Çünkü Vedat çok büyük bir camiada oynuyor ve tekrar gelerek Giresunspor'a hizmetini yapacaktır" ifadelerini kullandı. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Bozbağ Giresunspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title