Haberler

Boyner'den "Boyner Fresh" Konsepti

Boyner Büyük Mağazacılık, müşterilerini Ayşe Boyner'in özel seçimiyle hazırlanan "Boyner Fresh" konseptiyle tanıştırıyor.

Boyner Büyük Mağazacılık, müşterilerini Ayşe Boyner'in özel seçimiyle hazırlanan "Boyner Fresh" konseptiyle tanıştırıyor.

Boyner Mağazacılık'ın açıklamasına göre, "Boyner Fresh" konsepti ile birçok ülkenin trend markalarından seçilen koleksiyonlar, sınırlı sayıda ve ulaşılabilir fiyatlarla müşterilere sunulacak.

Söz konusu konseptle ABD, Avustralya, Danimarka, Fransa, İspanya ve İngiltere'deki markaların trend parçaları Türkiye'ye getirilecek. Boyner Fresh koleksiyonunda birbirinden farklı stillere göre o an moda olan birçok tasarım bulunacak. Böylece her kadın kendisine uygun olan stili oluşturabilecek.

Young&Playful, Trendy Grown Up, Rock Chick&Boho, British Cool&Girly ve Party&Evening olmak üzere 5 farklı tarzın belirlendiği Boyner Fresh konseptinde, fiyatlar ise 60 liradan başlayacak.

Boyner Fresh koleksiyonunun yer alacağı mağazalar ise Boyner Akbatı, Boyner Akasya, Boyner Ankara Cepa, Boyner İstinye Park, Boyner Şaşkınbakkal, Boyner Nautilus, Boyner Ümraniye Meydan, Boyner Panora, Boyner Mersin Forum, YKM Cevahir YKM İzmir Konak olarak belirlenirken, dileyenler koleksiyona "boyner.com.tr" üzerinden de erişebilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Boyner Büyük Magazacılık Genel Müdürü Deran Taşkıran, "Müşterilerimizin yüksek moda beklentisini ulaşılabilir fiyatlarla Boyner Fresh koleksiyonlarıyla karşılayacağız" ifadesini kullandı.

Ayşe Boyner ise bugüne kadar dünyanın çok farklı ülkelerinde katıldığı fuarlarda, hep aklında kalan ve Türk müşterisiyle tanıştırmak istediği markalar olduğunu dile getirdi.

Bu markaları aynı çatı altında toplayabileceği bir konsept yaratmak istediğini aktaran Boyner, "Boyner Fresh'i duyduğumda, bende iz bırakan bu markaları, tanımlanan konsept altında toplama fikri beni yerimde duramayacak kadar heyecanlandırdı" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Ayşe Boyner Avustralya Danimarka Fransa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title