Haberler

Böyle Kaza Görülmedi

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde takla atan kamyonun sürücüsü kabinden fırlayarak bir su kuyusunun içine düştü.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde takla atan kamyonun sürücüsü kabinden fırlayarak bir su kuyusunun içine düştü. 2 metrelik kuyuda can pazarı yaşayan sürücü, kurtarma ekiplerince kepçe ve halat yardımıyla çıkarıldı.

Alınan bilgiye göre, kaza sabah 07.00 sıralarında meydana geldi. Bursa Orhaneli yolu Yürücekler- Karıncalı yakınlarında seyreden Cevdet Yıldırım yönetiminde 16 DA 403 plakalı kamyon, yolun ıslak olması sebebeyle kayarak takla attı.

Maden şirketine ait kamyonon sürücüsü kabinden fırlayarak yakındaki bir su kuyusunun içine düştü. Olay yerine gelen Orhaneli Jandarma ekipleri, 112 sağlık ekibi, E.Ü.A.Ş Termik Santral ORKUT Arama Kurtarma Ekibi yaralıyı 2 metrelik kuyudan çıkarmak için büyük çaba harcadı.

Yaralı, kuyuya indirilen bir sandalyeye oturtularak iplerle bağlanıp bir kepçe yardımı ile çıkartıldı.Sağlık durumu iyi olan Cevdet Yıldırım 112 ekiplerinin müdahalesinin ardınadn Bursa'daki hastaneye sevk edilid. Ayağında kırık olan Yıldırım'ın hayati tehlikesi bulunmuyor. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cevdet Yıldırım Karıncalı Orhaneli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title