Haberler

Böyle İsim mi Olur AMK!

Güncelleme:

Milliyet'in kadın yazarı, yeni çıkan spor gazetesi AMK'yı yerden yere vurdu!

Milliyet yazarı Mehveş Evin bugünkü köşesinde ismiyle olay yaratan Sözcü gazetesininin çıkardığı yeni spor gazetesi AMK'yi yerden yere vurdu.

"Spor basını bu kadar mı düştü" diyen Evin, "Sözcü grubu AMK'yı "açık, mert, korkusuz" olarak açıyor. Bu durumda "AMK Sözcü" denirse kimse alınmasın" diye yazdı.

Mehveş Evin köşesinden Sözcü'yü böyle vurdu...

SPOR BASINI BU KADAR MI DÜŞTÜ?

- Yeni bir "spor" gazetesi yayın hayatına başladı. Gerçi adının sporla hiçbir ilgisi yok: AMK. Evet, yanlış okumadınız. Herkesin bildiği "o küfürün" kısaltılmışı.

- Sosyal medyada "amk" veya "amq" diye yazınca bunun ne anlama geldiğini çocuklar bile biliyor. Reklamlar, tam bunun üzerine oturtulmuş.

- Zorlama olması bir yana, çok aşağılık bir isim. Ayıptan geçtim, futboldaki holiganizm ve şiddetin artık en uç noktası. Nedir bu kadınların cinsel organıyla uğraşma hastalığı?

- Sözcü grubu AMK'yı "açık, mert, korkusuz" olarak açıyor. Bu durumda "AMK Sözcü" denirse kimse alınmasın.

DİP NOT

Sözcü Grubu, kapatılan Fotogol'ün yerine yepyeni bir spor gazetesi çıkarıyor. Ancak gazetenin adı ve reklamı ilginç bir tartışmaya konu olacak gibi gözüküyor.

Sözcü grubu gazetenin adının "AMK" koyarken açılımının ise "açık, mert, korkusuz" olduğunu duyurdu. Ancak, argodaki ünlü bel altı deyimi anımsatan "AMK"nin reklam filmi de bu algıyı doğruluyor... Karar sizin...

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehveş Evin Milliyet Sözcü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title