Haberler

Böyle Dram Görülmedi!

Güncelleme:

14 Yaşındaki Kız Tecavüze Uğradı Fuhuşa Zorlandı ve...

Bursa'da evden kaçan 14 yaşındaki Emel A.'yı zorla fuhuşa ve lezbiyen ilişkiye zorlayıp uyuşturucuya alıştırdıkları ve pavyonda çalıştırdıkları öne sürülen 7 sanık hakkında dava açıldı

Merkez Osmangazi İlçesi'ne bağlı Ovaakça Mahallesi'nde oturan annesi ve babası işçi olan ilköğretim öğrencisi Emel A.'ya, iddiaya göre alışveriş için gittiği bir giyim mağazasının sahibi Celal P. (53) gezmek için götürdüğü ormanlık alanda tecavüz etti.

ÖNCE TECAVÜZ ETTİ SONRA SATTI

Celal P.'nin, olayı kimseye söylememesi halinde kendisine vereceği para teklifini kabul eden Emel A. zaman zaman evine gittiği Celal P. tarafından dışlanınca, bu kez erkek arkadaşı İsmail Ç.'ye (23) kaçtı. Sevgilisi de tecavüz ettiği küçük kızı, fuhuşa aracılık yapan Canan K.'ya sattı.

 

YAŞLI KADINLA ZORLA LEZBİYEN İLİŞKİ

Canan K.'nın evinde bir odaya kilitlenen Emel A., iddiaya göre uyuşturucuya alıştırılıp, onlarca kişiyle cinsel ilişkiye zorlandı. Yaşlı bir kadın ile de 100 TL karşılığında lezbiyen ilişkiye zorlanan ve Yalova'da pavyonlarda konsomatris olarak çalıştırılan Emel A.'yı, şikayet üzerine Bursa Osmangazi Jandarma Bölük Komutanlığı ekipleri kurtardı.

SAVCI İDDİANAMEYİ HAZIRLADI

Emel A.'yı ailesine teslim eden jandarma, küçük yaştaki kız çocuğunu fuhuşa zorlayıp, uyuşturucuya alıştırdıkları ve gazinoda çalıştırdıkları öne sürülen Celal P., İsmail Ç., Canan K. (35), Ali G. (45), Nazan D. (50), Muhammet Mert D. (23) ve Ramazan Ö.'yü (36) gözaltına aldı.

Mahkemeye çıkartılan şüphelilerden küçük kızla lezbiyen ilişkiye girdiği öne sürülen Nazan D. serbest bırakılırken, diğerleri tutuklandı. Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca olayla ilgili sürdürülen soruşturma tamamlandı.

Savcılık soruşturma sonunda sanıklar hakkında 'Çocuğun cinsel istismarı', 'İnsan ticareti' ve 'Fuhuşa Aracılık ve teşvik' suçlarından 8 ile 58 yıl arası hapis cezası istemiyle ağır ceza mahkemesine dava açtı. Sanıkların yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacağı bildirildi.

Hüseyin TÜCCAR-Nail KAHRAMAN/BURSA (DHA)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title