Haberler

Tepki Çeken 1 Nisan Şakası

Güncelleme:

İzmir'in Torbalı ilçesinde yapılan 1 Nisan şakası pes dedirtti. Arkadaşının hayatını kaybettiğini sosyal paylaşım sitesine yazan genç kız büyük tepki çekti.

İzmir'in Torbalı ilçesinde yapılan 1 Nisan şakası bu kadar da olmaz dedirtti. İddiaya göre, Torbalı'da ikamet eden M.Ö. (19) isimli genç kız, en yakın arkadaşı S.Ç'nin (20) Urla ilçesinde trafik kazası geçirerek hayatını kaybettiğini sosyal paylaşım sitesi üzerinden duyurdu. Genç kızın fotoğrafını paylaşan M.Ö., 'Hayallerimiz vardı' notunu da ekledi.

ARKADAŞLARI ŞOKE OLDU

Haberi gören birçok ortak arkadaş ise şoke oldu. Kısa sürede İzmir'den ve ilçeden genç kızın duvarına taziye mesajları yağdı. Bazı kişiler de genç kızın ailesini arayarak başsağlığı diledi.

AİLE DUYDU SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Her şeyden habersiz olan aile ise, kızlarının öldüğü haberini duyunca sinir krizleri geçirdi. Bazı aile bireyleri durumu araştırdıklarında olayın 1 Nisan şakası olduğu anlaşıldı.

TEPKİLER ÜZERİNE SİLDİ

M.Ö. ise, aldığı tepkiler üzerine arkadaşının ölüm ilanını sosyal paylaşım sitesinden kaldırdı. Yaşanan bu olay iki genç kızın çevresinden de büyük tepki aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Torbalı İzmir Urla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500

Yorumlar (130)

ümit Mobil-ANDROID:

kamu da çalışan taşeron a yine bisey yok

44
24
yanıtYanıtla
akgençlik:

işte dindar nesil yetilmezse olacağı budur

29
37
yanıtYanıtla
HalkMobil-IOS:

Akp nin yetistirdigi aptal gençlik.

21
41
yanıtYanıtla
FENERJ3AHÇEMobil-IOS:

AKP li değilim ama AKP kadar başınıza taş düşsün her yorum da AKP AKP AKP ayıp karınızdan şüphelenseniz AKP ile aldatıyor dersimiz Çocuğunuz olsa AKP den diyecek kadar abarttınız ama

40
21
yanıtYanıtla
AlmanciMobil-IOS:

Izmir cehape elimde nesil ortada

29
18
yanıtYanıtla
abdullah:

ıslak odunla dovmeli bunu

40
2
yanıtYanıtla
erol:

kizim sen bir an önce evlen, erkeksizlik basina vurmus.

32
6
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

1 nisan ispanyada kurulu Endülüs islam devletinde yaşanan teslim olma olayıdır haçlılar Endülüs devletine teslim olun canınızı bağışlayalım demişler 1 nisan günü teslim olan Müslümanları söz vermelerine rağmen öldürmüşlerdir ve biz size 1 nisan şakası yaptık demişlerdir kutlanan bir nisan şakaları aslında Müslüman endülüslülüre verilipte tutulmayan sözün günüdür şakalaşanlara duyurulur.

31
4
yanıtYanıtla
...:

klasik yeni nesil genci bencil ve anlık düşünen. . . . boş işler uzmanları

31
2
yanıtYanıtla
ÖzkanmobilWeb@haberler.com:

Bir insan ancak bu kadar cahil olabilir ya bir yakını krizden ölseydi ne yapacaktın ne günlere kaldık sen yardım et yarabbim

32
0
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title