Haberler

Boydak Holding'ten Şehit Ailelerine Özel Proje

Kayseri Valiliği tarafından sürdürülen şehit ailelerine katkı sağlamak amaçlı proje ile 260 şehit ailesine destek verilecek.

Kayseri Valiliği tarafından sürdürülen şehit ailelerine katkı sağlamak amaçlı proje ile 260 şehit ailesine destek verilecek.

Proje kapsamında vatani görevini yaparken şehit düşmüş asker, polis ve sivillerin sgeride kalan ailelerine katkı sağlamak için planlanmış proje ile Kayseri Valiliği himayesinde 260 şehit ailesine Türkiye'nin önde gelen mobilya markaları olan Bellona ve Mondi oturma grubu ve genç odası takımı yardımı yapacak. Boydak Holding'te düzenlenen protokol töreninde konuşan Vali Süleyman Kamçı, projenin şehitlerin emaneti olan ailelerin yanında olduklarını göstermek için bir vesile olduğunu ifade ederek, "Valiliğimiz tarafından projelendirilen ve ülkemizin mobilya sektöründe önde gelen firmalarından Boydak Holding tarafından desteklenen proje kapsamında şehit ailelerimize mobilya dağıtımı yapılacaktır. Bildiğiniz gibi şehitlerimiz hepimizin şehidi. Bu anlamda da şehitlerin yakını da bizlerin yakını. Onlar bizim gurur kaynağımız. Onlar şehitlerimizin bizlere emaneti. Bu anlamda hepimiz elimizden geldiğince devletimiz başta olmak üzere şehit yakınlarımıza gerekli özen ve yardımı göstermekteyiz, göstermeye de devam edeceğiz. Bu anlamda Boydak Holding de yönetim kurulu olarak bir karar aldılar, CEO'muz takip ediyor. Şehitlerimize herkesin borcu olduğu gibi onların da borcu var, o borcunu yerine getirmiş olacaklar. Söz konusu proje kapsamında 260 şehit ailesine 210 oturma grubu ve 50 çocuk odası takımının verilmesine ilişkin protokolü imzalamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Protokolümüzü imzalayacağız.Şehit yakını olan herkese böyle bir jest yapmayı arkadaşlar öngördü. Biz de kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu anlamda sosyal sorumluluk projesinin şehitlerimizin bizlere bıraktığı en değerli emanetleri olan ailelerimizin yanında olduğumuzu göstermek ve onlara şükranlarımızı sunmak adına güzel bir vesile olduğunu düşünüyorum. Bu duygu ve düşüncelerle vatanımızın birliği ve bekası uğruna canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, değerli ailelerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Onların bize emanet olduklarını her zaman vurgulamak istiyorum. Bu önemli projeyi destekleyen Boydak Holding'e teşekkürlerimi sunuyorum". diye konuştu.

Protokol töreninde konuşan Boydak Holding CEO'su Ertunç Laçinel ise, sosyal sorumluluk çalışmalarının toplum genelinde önemi olduğunu ve Boydak Holding için bir kurum kültürü olduğunu belirterek, "Topluma karşı sorumluluklarımızın bilincinde olarak her noktada katkı sağlayabileceğimiz projeleri değerlendiriyoruz. Şunun bilincindeyiz ki öncelikli görevimiz ülke ekonomisine katkı sağlayacak çalışmalar ile Boydak Holding'i geliştirmek, yine aynı amaçlar doğrultusunda toplumumuzun her alanında sosyal faydalar oluşturmaktır. Başlangıç olarak yaptığımız çalışmaların sonuçlarını almaya başladığımız bu günlerde, Kasım ayında 3 mobilya markamızda da son 5 yılın en yüksek rakamlarına ulaştık. Tabi ki bunu yeterli görmüyoruz. Emanetin farkında olarak tüm koşullara rağmen ana amacımız şirketlerin büyümesini sağlamak. Gerek yurt içindeki satış hedeflerimizi 2017 yılı için yüzde 30 oranında artırdık. Bizler mücadelemizi dünyada da, ülkemizde de markalarımızın verimliliğini artırmak ve globalleşme yönünde uluslararası standartlara erişmek için veriyoruz. Hedeflerimizin sonuçlarını hem bölge ekonomisi hem de ülke ekonomisi açısından katkılarını kısa zamanda göreceğimizi düşünüyorum. Sayın Kayseri Valimizin önderliğinde gerçekleştirilen proje ile şehit ailelerimize bir nebze olsun faydamız olması bizlere onur verecektir. Ülke olarak birçok alanda verdiğimiz mücadele, bu vatan için canlarını ortaya koymuş şehitlerimizi rahmetle anıyorum." dedi.

Konuşmaların ardından şehit ailelerine verilecek yardım protokolü içim imzalar atıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Boydak Holding Bellona Türkiye Kayseri Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Sakla Beni 25. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle!
title