Haberler

Boyalıca Ürün Alım Merkezi'nde Son Rötuşlar

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Boyalıca Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Yaş Sebze ve Meyve alım merkezinde altyapı ve çevre düzenleme çalışmaları başladı.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Belediye Meclis Üyesi Raşit Alptekin ile birlikte başlayan altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

Yaptığı çalışmalarla Kırsal Kalkınmaya büyük önem veren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında"Kırsal Kalkınmayı ve çiftçilerimizi desteklemek için Ürün Alım Merkezlerine büyük önem veriyoruz. Bu bağlamda Kaynarca Mahallemize Ürün Alım Merkezi yaparak hizmete açtık. Mahmudiye Mahallemizde ki alım merkezimizde sona gelindi. Bunun yanı sıra Tacir Mahallemizde ki alım merkezi çalışmalarımız devam ediyor. Bunlara ek olarak ta birçok noktada da Zeytin Alım Merkezleri kurduk. Bu çerçevede taşra mahallelerimize hizmetleri arttırmak için Bursa Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çiftçilerimizin ürettikleri ürünleri daha iyi satışa sunabilmeleri için yaklaşık 2000 metrekare kapalı alana sahip Ürün Toplama Merkezi Projesini de Boyalıca Mahallemiz de hayata geçirdik. Burada 10 adet toplam 350 metre kare kapalı dükkânlar ve 1500 metre kare üstü kapalı alım sahasının yanında mescit ve çay ocağı ve sosyal donatı alanları yapılıyor. Son olarak merkezimizin çevre düzenlemesi ve asfaltlama çalışmalarına başlandı. Tüm çifçilerimize ve ilçemize tekrar hayırlı olsun diyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Sargın Boyalıca İznik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title