Haberler

Boyalı Pilav Günü Yapıldı

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bağlı Boyalı Köyünde geleneksel olarak 11 yıldır düzenlenen Boyalı Pilav Günü, Boyalı Köyünden ve çevre köylerden vatandaşların katılımıyla gerçekleştiBoyalı Köy Muhtarlığı, Ürgüplüler Derneği ve Ürgüp Belediyesi’nin destekleriyle 11 yıldır geleneksel olarak düzenlenen pilav gününe gurbetçi vatandaşlarda katıldı.

Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bağlı Boyalı Köyünde geleneksel olarak 11 yıldır düzenlenen Boyalı Pilav Günü, Boyalı Köyünden ve çevre köylerden vatandaşların katılımıyla gerçekleşti

Boyalı Köy Muhtarlığı, Ürgüplüler Derneği ve Ürgüp Belediyesi'nin destekleriyle 11 yıldır geleneksel olarak düzenlenen pilav gününe gurbetçi vatandaşlarda katıldı. Boyalı Köyü Kamışlıyüz mevkiinde yapılan pilav gününe vatandaşların yanı sıra Ürgüp Kaymakamı Alper Balcı, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı M. Ali Tanrıver, Ürgüplüler Derneği Başkanı Zekai Ulusoy katıldı.

Etkinlikte Boyalı Köyü Yaşatma ve Koruma Komitesi Başkanlığı tarafından hayırsever Ali Gökduman'a köy için yaptığı katkılardan dolayı plaket takdim edildi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nevşehir Ak Parti Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title