Haberler

Boyabat Belediyesi'nden Ramazan Etkinliği

Sinop’un Boyabat İlçe Belediyesi, vatandaşların Ramazan ayını manevi havasına uygun, birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeleri için bir program hazırladı.

Sinop'un Boyabat İlçe Belediyesi, vatandaşların Ramazan ayını manevi havasına uygun, birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeleri için bir program hazırladı.

Boyabat Belediye Başkanı Şefik Çakıcı, merkez mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek Ramazan ayında yapılacak etkinlikler hakkında fikir alışverişinde bulundu. Yapılan görüşmeden sonra kısa bir açıklama yapan Çakıcı, "İlçemizde Ramazan ayı içerisinde bir ilke imza atacağız ve Ramazan ayının özelliğine yakışır programlar düzenleyeceğiz. Bu konuyla ilgili İlçe Müftülüğümüz ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün de katkısı olacak. Ramazan etkinlikleri ile ilgili bir komite oluşturduk. Bu komite de Ramazan ayında yapmayı planladığımız etkinlikleri netleştirdik. Ramazan ayı içerisinde düzenleyeceğimiz programlar, iftar öncesinde Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayacak. İlçe Müftülüğü Tasavvuf Musiki Korosu konserler verecek. İftar sonrasında ise Cedric, Hacivat Karagöz, İbiş Bey, Meddah, Kavuklu ile Pişekar olmak üzere, İllüzyon gösterileri ve yarışmalar yer alacak" dedi. - SİNOP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şefik Çakıcı Boyabat Sinop Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title