Haberler

Boya Fabrikasında Patlama

Kahramanmaraş'ta bir boya fabrikasında meydana gelen patlama sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Kahramanmaraş'ta bir boya fabrikasında meydana gelen patlama sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

Alınan Edinilen bilgiye göre, olay öğle saatlerinde Kahramanmaraş- Kayseri karayolu üzerinde bulunan kot boya fabrikasında meydana geldi. Patlamanın sesini duyan çevre sakinleri durumu hemen polis, itfaiye, 112 ve Kahramanmaraş Belediyesi Arama Kurtarma Moral Destek ekibine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, 3 işçinin hayatını kaybettiğini belirlerken, 10 işçi ise enkazdan sağ olarak çıkardı. Yaralanan işçiler ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi ve KSÜ Tıp Fakültesi'ne kaldırılırken, yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Olay yerinde incelemelerde bulunan Kahramanmaraş Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, ilk belirlemelere göre 3 kişinin hayatını kaybettiğini belirterek, şöyle konuştu:

"Kazan dairesinde bir patlama oldu. Polisimiz ve belediyemizden arama kurtarma ekipleri müdahale ediyor. İnşallah sayı artmaz. Patlamanın neden olduğu konusunda araştırma devam ediyor. Kaç kişinin çalıştığı noktasında ise bilgi alamadık henüz."

Fabrikada çalışan bazı işçiler ise patlama sesiyle birlikte olay yerine gittiklerini ifade ettiler. Büyük bir gürültü duyduklarını söyleyen işçiler, "Bir işçi tanınmaz halde. Tam olarak kaç kişi olduğu belli değil." dediler.

Kahramanmaraş Vali Yardımcıları Servet Güngör ve Mustafa Anteplioğlu'da olay yerine gelerek bilgiler aldılar.

Fabrika içerisindeki arama kurtarma çalışmaları çağırılan vinç yardımıyla, itfaiye ve sivil savunma ekipleri tarafından yürütülürken, enkaz altında başka işçi olup olmadığı, yapılan çalışmaların ardından belirlenecek.

Öte yandan hastanelere sevk edilen yaralıların bazılarının kimlik bilgileri belirlendi. Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'nde tedavileri süren yaralıların, Şahin Uzun, Yusuf Kavak, Mehmet Dinler, Kerem Yıldız, Mustafa Küçükkaya, Aydın Ünal, Yakup Kel, Mehmet Nuri Gürses olduğu öğrenilirken, Tıp Fakültesinde tedavi görenlerin Osman Kurt ve Bilal A. olduğu belirtildi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraş Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title