Haberler

Botları Batma Tehlikesi Geçiren Kaçakları Sahil Güvenlik Kurtardı

Kurtarılan kaçakların görüntüleri Botları batma tehlikesi geçiren kaçaklar kurtarıldı Ege Denizi'nde, botları batma tehlikesi geçiren kaçakları, sahil güvenlik ekibi kurtardı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- Kurtarılan kaçakların görüntüleri Botları batma tehlikesi geçiren kaçaklar kurtarıldı Ege Denizi'nde, botları batma tehlikesi geçiren kaçakları, sahil güvenlik ekibi kurtardı.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Pakistan, Afganistan ve Burma uyruklu 21 kaçak, Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçiş yapmak için Ayvacık ilçesine bağlı Behramkale köyü sahilinden botla denize açıldı.Ege Denizi'nde bir süre yol alan kaçakların içinde bulunduğu bot bir süre sonra su almaya başladı. Kaçakların yardım talep etmesi üzerine sahil güvenlik ekibi kısa sürede bölgeye ulaştı.Sahil güvenlik ekibi, botlarına aldıkları kaçakları Behramkale Limanı'nda karaya çıkarıp, jandarma ekiplerine teslim etti.İfadeleri alınan ve Ayvacık Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen kaçaklar, Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Ege Denizi Pakistan Ayvacık Behram Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title