Haberler

Bostanlıspor'un Düzenlediği Gece Süper Oldu

Güncelleme:

Bostanlıspor basketbol A Takımının Bölgesel Ligden 3. lige yükselmesi nedeniyle basketbol şubesinin düzenlediği gece, muhteşem oldu.

Altınbalık Restoran'da 500 kişinin katılımıyla yapılan geceye Kaf Kaf tezarühatları damgasını vurdu.
Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çıgırgil, Hepar (Hak ve Eşitlik Partisi) Genel başkanı Osman Pamukoğlu, CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin , CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Dr. Ali Karaege, CHP, MHP, İşçi Partisi, DSP Karşıyaka Belediye Başkan Adayları, Belediye Meclis adayları ve çok sayıda siyasetci, spor ile işadamı, Karşıyaka ve Bostanlıspor taraftarlarının katıldığı gecede konuşan Kulüp Başkanı Avni Erboy, birlik ve beraberlikten söz ederek, "Her şey Karşıyaka için" dedi.

Erboy'dan sonra söz alan şube yöneticilerinden Mutlu Altuğ, "Pınar Karşıyaka'da başkanlık dönemindeki başarılarından ve gelecekteki hedeflerinden" söz ederken, Altar Toker, oluşumun hikayesini anlattı ve "Biz Karşıyaka için varız. Gördüğünüz gibi büyük bir aileyiz" dedi.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel de, amatör sporlardan bahsederek, Karşıyaka'da gördüğü güzellikler ve spor aşkına kısa bir sürede hayran kaldığını belirtip, amatör sporlara destek olunması gerektiğini söyledi.

Konuşmaların ardından Bostanlıspor idari, teknik ve takım kadrosu tek tek sahneye çağırılarak yönetim kuruluyla beraber şampiyonluk pastasını kestiler.

Bostanlıspor basketbolcularının imzaladığı forma açık arttırma ile sahibini bulurken, gece geç saatlere kadar devam etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Osman Pamukoğlu İşçi Partisi İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title