Haberler

Bostancı Belediye Başkanı Yeşilyurt İçin Aday Adayı Oldu

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, Bostanbaşı belediye başkanlığındaki tecrübemi, büyük şehrin merkez ilçesi Yeşilyurt'a taşımak istiyorum" dedi."

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, Bostanbaşı belediye başkanlığındaki tecrübemi, büyük şehrin merkez ilçesi Yeşilyurt'a taşımak istiyorum" dedi.

Kaburga Sofrası'nda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, AK Parti'nin kuruluşunda yer aldığını hatırlattı. "Çıktığımız bu yolda Rabbim hayırlısını nasip eder" diyen Aydoğan, " Malatya'ya daha geniş çerçevede hizmet etmek, bilgi birikimi ve deneyimimize daha fazla hizmet imkanı sunmak için AK Parti'den merkez ilçe olan Yeşilyurt Belediyesi başkan aday adaylığım konusunda geçtiğimim çarşamba günü partime resmi başvuru yaptım. Halkımızla birlikte AK belediyecilik anlayışı ile Malatya'nın yeni merkez ilçesi Yeşilyurt'a talibim. Allah nasıp ederse, Bostanbaşı belediye başkanlığındaki tecrübemi, büyük şehrin merkez ilçesi Yeşilyurt'a taşımak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Aydoğan, aday gösterilmesi halinde projelerini de açıklayacağını bildirip, "Aday gösterilmesem de, bizde küskünlük olmaz. Partimizin adayı arkadaşa proje dosyamı verir ve paylaşırım" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Aydoğan Bostanbaşı Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title