Haberler

    Bosna Hersek'ten 5 Gol

    2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu'nda 3. sırada yer alan Bosna Hersek, grupta puanı bulunmayan Cebelitarık'ı 5. haftada konuk etti.

    Bosna Hersek 5 - 0 Cebelitarık

    4' 1 - 0 Vedad Ibisevic 43' 2 - 0 Vedad Ibisevic 52' 3 - 0 Avdija Vrsajevic 56' 4 - 0 Edin Visca

    90+4' 5 - 0 Ermin Bicakcic

    2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri H Grubu'nda 3. sırada yer alan Bosna Hersek, grupta puanı bulunmayan Cebelitarık'ı 5. haftada konuk etti.

    Osmanlıspor forması giyen Vrsajevic ve Medipol Başakşehir'de oynayan Edin Visca'nın 11'de başladığı mücadelenin henüz 4. dakikasında Ibisevic ile golü bulan Bosna, üstünlüğü ele geçirdi. 43. dakikada kendisnin ve takımının ikinci olünü kaydeden Ibisevic, ilk yarının skorunu belirledi: 2-0

    İkinci yarıya da hızlı başlayan Bosne Hersek, Osmanlısporlu Vrsajevic'in 52. dakikada atığı şık golle skoru 3-0'a taşıdı. Bu golün dakika sonrasında bu kez Medipol Başakşehirli Visca sahne aldı ve farkı 4'e çıkardı.

    75. dakikada Konyaspor'un golcüsü Riad Bajic, Vrsajevic'in yerine oyuna dahil olurken; 90+4'te Bicakcic son sözü söyledi ve Bosna, rakibini 5-0 mağlup etti.

    Bosna, 5 maç sonunda puanını 10'a yükseltirken, Cebelitarık ise yine puanla tanışamadı.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Cebelitarık Edin Visca Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title