Haberler

Bosna Hersek'te "Yeşilay" Faaliyete Geçiyor

Güncelleme:

Bosna Hersek Yeşilay Müdürü Reco Çauşeviç, "Gençlerimize, gerçekleştireceğimiz projelerle araştırmalar yapma ve kendilerini geliştirme fırsatı vereceğiz." dedi.

Bosna Hersek'te "Yeşilay" faaliyete geçiyor- Bosna Hersek Yeşilay Müdürü Reco Çauşeviç: - "Gençlerimize, gerçekleştireceğimiz projelerle araştırmalar yapma ve kendilerini geliştirme fırsatı vereceğiz"SARAYBOSNA (AA) - Bosna Hersek Yeşilay Müdürü Reco Çauşeviç, "Gençlerimize, gerçekleştireceğimiz projelerle araştırmalar yapma ve kendilerini geliştirme fırsatı vereceğiz" dedi. Türkiye Yeşilay Cemiyeti'nin uluslararası teşkilatlanması kapsamında yarın Bosna Hersek'te kurulan Yeşilay Derneği faaliyetine başlıyor.Çauşeviç, Bosna Hersek Yeşilayı'nın kısa zaman içinde Türkiye Yeşilay Cemiyeti üyesi olacağını vurguladı.Kurulan ve yarın hizmete girecek olan Bosna Hersek Yeşilayı'nın gençlerin sorunlarının çözümü için güzel bir fırsat olduğunu anlatan Çauşeviç, "Gençler bizim en büyük zenginliğimizdir, buradaki gençlerimize çeşitli fırsatlar sunmak istiyoruz. 'Gençlerimize, gerçekleştireceğimiz projelerle araştırmalar yapma ve kendilerini geliştirme fırsatı vereceğiz. Amacımız, Bosna Hersek'teki gençlerimize yeni şanslar tanımak" diye konuştu.Çauşeviç, Bosna Hersek Yeşilayı'nın şu an 10 üyesi olduğunu, ancak bir sene içinde üye sayısının 100'e çıkmasını beklediğini ifade etti.Bosna Hersek Yeşilayı'nın gerçekleştireceği proje, seminer ve diğer etkinliklerle gençlerin eğitilmesinin amaçlandığını anlatan Çauşeviç, "Niyetimiz iyi, iyi koşullara ve desteğe sahibiz, dolayısıyla başarılı olacağımızdan şüphe duymuyorum. Bosna Hersek Yeşilayı'nı Türkiye ve Bosna Hersek'te faaliyet gösteren bazı Türk kurumları finanse edecek" şeklinde konuştu.Yarın Saraybosna'daki Unitic Business Center'da, Bosna Hersek Yeşilayı'nın faaliyete geçmesi sebebiyle tören düzenlenecek. Törene, Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Başkanı Prof. Dr. M. İhsan Karamanın da katılması bekleniyor. -Bosna Hersek'te "Yeşilay" faaliyete geçiyor-Bosna Hersek Yeşilay Müdürü Reco Çauşeviç

Kaynak: AA / Güncel

Saraybosna Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title