Haberler

Bosna Hersek Derneği Yeni Yönetimi Alinur Başkan'ı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Bosna Hersek Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği yeni yönetimi İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette derneğin yeni başkanı Mahmut Demirtaş yönetim kurulu üyelerini tanıttı. Demirtaş, derneklerinin düzenlemiş olduğu Pita Şöleni gibi etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğini açıklayarak, "Amacımız Boşnak kültürünü yaşatmak ve gelecek nesillere ulaşmasını sağlamak" dedi.

Türkiye'deki örnek yerleşim bölgelerinden biri olan İnegöl'ün önemli derneklerinden birinin de Bosna Hersek Derneği olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise; "Derneğimizde farklı ağabeylerimiz, arkadaşlarımız görev aldılar. Kısa bir süre önce yeni kongre gerçekleşti ve Mahmut Demirtaş başkanlığında yeni bir yönetim teşekkül etti" şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Aktaş, derneğin yeni yönetimine hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Konuşmaların ardından Dernek Başkanı Demirtaş, derneklerine ve Boşnak kültürünün tanıtımına verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanı Alinur Aktaş'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mahmut Demirtaş Alinur Aktaş İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title