Haberler

Bosna'daki Maçta Futbolcular, Rakip Oyuncuya Saldırınca Kavga Çıktı

Güncelleme:

Bosna'da oynanan maçta futbolcular, golden sonra topa tekrar vuran rakip oyuncuya tekme atınca saha bir anda karıştı.

Bosna'da ortalık karıştı, maçta iki takım oyuncuları birbirine girdi. Yapılan faul sonrasında hakem, konuk ekipte forma giyen futbolcuya ikinci sarı kartını göstererek oyundan attı.

KALEYE GİREN TOPA TEKRAR VURUNCA...

Kullanılan serbest vuruşta top ağlara giderken ev sahibi ekipte forma giyen oyuncu, top kaleden çıktıktan sonra tekrar vurdu. Buna sinirlenen konuk ekip futbolcuları, topa vuran futbolcuyu kovalamaya başladı.

YERDE TEKME YEDİ

Tekmelerden sonra yere düşen futbolcuya bir tekme de diğer oyuncudan geldi, ev sahibi ekibi oyuncusu, yerdeki futbolcunun kafasına tekme attı.

SAHA KARIŞTI

Bu tekmenin ardından iki takım futbolcuları da birbirine girdi ve kavga etmeye başladı. Sahadaki görüntülere kayıtsız kalamayan taraftarlar da sahaya inince futbolcular bu kez kavga etmeyi bırakıp taraftarları sakinleştirmeye çalıştı. Hakem ise maçı olaylar nedeniyle tatil etti.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Saraybosna Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (16)

Doğru haber -DmobilWeb@haberler.com:

abi bu nasil araştırmadan yayinliyorsunuz,bosna degil yunanistankaliteli haber ....

16
0
yanıtYanıtla
kemal ertekin:

1 tane takım arkadaşı yardım etmez mi ne biçim takım bunlar

14
0
yanıtYanıtla
çikiçikibaba:

yerde yatan futbolcuya yapılırmı bu direk öldürmeye teşebbüs. ne volkan yapar ne emre ne melo yapar bunu

9
4
yanıtYanıtla
şoparMobil-ANDROID:

yaptınız habere be bu lan haber anlayışı

8
1
yanıtYanıtla
eyyubel ensari:

yunan bu normaldir izmiri unutmadık unutan kıbrıslılar izlesin

7
1
yanıtYanıtla
DOĞRU:

bunun deplasman macı yok mu ? ben olsam keleşlerlerle sahaya dalardım :))

5
2
yanıtYanıtla
ALİ VELİ:

bunlar insanmı hayvanmı anlayan varmı

7
0
yanıtYanıtla
yunanmobilWeb@haberler.com:

Bosnada degil bu nasil haber yapiyosunuzysa yunanistanda bu

6
0
yanıtYanıtla
kanarya:

ya kardesim ne bosnasi yunanistanda oluyo bu olay amator liginde 3 sene once. . . , asteras eksarhion ile iraklis peristeru

3
0
yanıtYanıtla
yorumcuMobil-ANDROID:

bilmeyen ülkede ögrenene kadar yasaklasinlar kardesim futbolu türkiye de bunlara dahil. sahaya atlanmasin diye kale örecekler yakinda

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title