Haberler

Bosch'tan Dınıon Ip Starlight 8000 Mp Kamera

Bu video gözetim kamerası ile Bosch Güvenlik Sistemleri, günün her saatinde video gözetiminde yeni bir kalite ölçütü oluşturuyor. Sahip olduğu üstün ve kapsamlı teknik özellikleri sayesinde bu en son teknoloji kamera, kritik altyapı tesisleri, otoparklar, şehir izleme projeleri ve zorlu aydınlatma koşullarının olduğu diğer pek çok uygulamada 7/24 güvenliği sağlıyor.

En son teknoloji 7/24 güvenlik kamerası

DINION IP starlight 8000 MP, çok karanlık ortamlarda bile beş megapiksellik görüntü detayı sağlıyor ve hareket eden nesneleri saniyede 30 kareye kadar 5 megapiksellik çözünürlükte yakalıyor. Gelişmiş parazit giderme özelliğiyle bir araya getirilen en son sensör teknolojisi, renkli tamamen beş megapiksel çözünürlükte 0,0121 lux ışık hassasiyeti ve hatta 1080p çözünürlükte 0,00825 lux ışık hassasiyeti sunabiliyor. DINION IP starlight 8000 MP, diğer kameraların siyah beyaz görüntü sunduğu durumlarda tamamen renkli görüntüler sunuyor. Diğerlerinin hiç görüntü göstermediği durumlarda ise, detaylı siyah beyaz görüntüler almanızı sağlıyor. Dalgalı ön veya arka ışıktan kaynaklanan olası bozukluklar, Bosch'un benzersiz teknolojisi ile ortadan kaldırılıyor. Akıllı Otomatik Pozlama (iAE) teknolojisi, ilgilenilen nesnelerin kusursuz şekilde ışıklandırılmasını sağlayarak değişen ışık koşullarına otomatik olarak adapte edilebilmesi için kamera ışığını dinamik şekilde ayarlıyor. Akıllı Otomatik Pozlama teknolojisi aynı zamanda 1080p modu için büyük 103+16 dB'lik artış gerçekleştiren kameranın üstün dinamik erimine katkı sağlıyor.

Akıllı Video Analizi

DINION IP starlight 8000 MP'nin bir diğer farklı özelliği de yerleşik Akıllı Video Analizi'dir (IVA). IVA gerektiğinde sizi uyararak ilgili durumlara odaklanılmasına veya ilgilenilen konuların otomatik olarak izlenmesine yardımcı oluyor. IVA ayrıca, meta veri ekleyerek video verisine duyu ve yapı ekliyor. Bu da saatler boyunca kaydedilen videolardan ilgili görüntülerin hızlı şekilde geri alınmasını sağlıyor. Meta veri ayrıca, insan sayımı veya kalabalık yoğunluğu bilgisi gibi itiraz edilemeyecek adli kanıtlar sağlamak için veya iş süreçlerini en uygun hale getirmek için kullanılabiliyor. Kameranın mevcut 15 IVA kuralından 8'ini eş zamanlı olarak birleştirme yeteneğinin akıllı şekilde kullanımı ile karmaşık görevler kolay hale geliyor ve yanlış alarmlar en aza indiriliyor.

7/24 uzaktan erişim ve kamera kontrolü

Sınırlı bant genişliği, HD video akışını mobil cihazlarda olanaksız hale getirirken Dinamik Çapraz Kodlama teknolojisi, hem düzgün canlı video akışı hem de mevcut bant genişliği ne olursa olsun gerektiğinde HD (1080p) görüntülere anında erişim sağlıyor. Aynı zamanda, bir mobil cihaz üzerinden kamera kontrollerine, canlı video akışlarına ve HD görüntülere her yerden ve her zaman erişim olanağı da sunuyor. Dinamik Çapraz Kodlama teknolojisi, saatlerce kaydedilen video görüntülerinden doğru video verisini anında geri almanıza olanak sağlıyor. DINION IP starlight 8000 MP, Bosch DIVAR IP kayıt çözümlerinden biri veya Bosch VIDEOJET ile birlikte 1080p modunda Dinamik Çapraz Kodlama ile destekleniyor.

Düşük depolama maliyetleri ve ağ filtreleme

Depolama maliyetlerini ve ağ filtrelemesini azaltmak için kamera, akıllı Dinamik Gürültü Azaltma (iDNR) teknolojisi özelliğine sahiptir. Bu teknolojinin gücü, bant genişliğinin sadece gerekli olduğu durumlarda kullanılmasını sağlamasından geliyor. Sahnede çok az hareket olduğu veya hiç hareket olmadığı durumlarda daha az bit hızı gereklidir. Dolayısıyla iDNR, hareket eden nesneler ve görüntü paraziti hataları gibi ilgili bilgiler arasından ayrım yaparak sahneyi aktif şekilde analiz ediyor. Parazit azaltma derecesi, önemli nesneler yakalanacak ve görüntü paraziti bozuklukları gizlenecek şekilde ayarlanıyor ve kameranın bit hızı en uygun seviyeye getiriliyor. Bu sayede iDNR, video kalitesinden ödün vermeden bit hızında ve bundan dolayı da depolama ve ağ filtrelemesinde %50'ye kadar tasarruf sağlıyor. Kameradaki yerel depolama, kısa ağ kesintilerini telafi ederek ağ performansını da geliştiriyor, böylece video verisinin kesintiye uğramadan VRM sisteminde sürekli olarak kullanılabilmesini sağlıyor.

Bosch'un IP standart ve yüksek çözünürlüklü kameraları, video kodlayıcıları ve analitikleri geniş çaplı güvenlik yazılımlarının yanı sıra Bosch'un ve diğer pek çok üreticinin kayıt çözümleriyle de sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Bu, Bosch ürünlerinin farklı marka sistemlere kolaylıkla entegre edilmesi için oluşturulan ONVIF (Açık Ağ Video Arayüzü Forumu) ve Integration Partner Program (IPP) ile de destekleniyor. Bosch Integration Partner Program hakkında daha fazla bilgi almak için ipp.boschsecurity.com adresini ziyaret ediniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Bosch Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title