Haberler

Karkolun Önünde Karısını Kaçırmak İstedi

Şanlıurfa'da, 1 yıllık evli Murat Demiryeğe, karısı Tülay Demiryeğe'yi karakol önünde kaçırmaya çalıştı.

Şanlıurfa'da, 1 yıllık evli Murat Demiryeğe, akrabalarıyla birlikte çocuğuna giysi almak için alışverişe çıkan karısı Tülay Demiryeğe'yi karakol önünde kaçırmaya çalıştı. Kız kardeşinin enişteleri tarafından kaçırılmak istendiğinin haberini alan İsmail Araboğan, pompalı tüfekle Şehitlik Polis Merkezi önünde dehşet saçtı. Polisin müdahalesi sonucu sonlandırılan olayda kimse yaralanmazken, polis 3 kişiyi gözaltına aldı.

Olay; saat 16.30 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi Şehitlik Polis Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, 1 yıl önce Şanlıurfa'dan evlenip Mersin ilçesine yerleşen Murat Demiryeğe, eşine şiddet uygulayıp gayri meşru işlere bulaşıp birçok hırsızlık yaptığı iddiasıyla 1 çocuk annesi Tülay Demiryeğe, Şanlıurfa'daki annesi Güler Araboğan'ın evine yerleşti. Bir haftadan beridir annesinin evinde yaşayan talihsiz kadın eşinden boşanmak için dava açmaya hazırlanırken, Mersin'de bulunan eşi Murat Demiryeğe Şanlıurfa'ya geldi. Eşinin yaşadığı Bağlarbaşı Mahallesinde sürekli karısının dışarı çıkmasını bekleyen Demiryeğe, çocuğuna alışveriş için evden dışarı çıkan karısı Tülay Demiryeğe, Şehitlik Polis Merkezi önünde otomobille önünü keserek zorla kaçırmaya kalkıştı. Bu sırada boşanmak istediği eşine direnen Tülay Demiryeğe, çığlık atarak çevredekilerden yardım istedi. Kız kardeşinin eniştesi tarafından kaçırılmak istendiğinin haberini duyan erkek kardeşleri İsmail Araboğan, Emin Araboğan annesi Güler Araboğan, pompalı tüfekle olay yerine geldi.

KARAKOL ÖNÜNDE POMPALI DEHŞETİ

Kendisinden boşanmak isteyen karısını zorla kaçırmak isteyence kayınbiraderlerinin pompalı tüfekli saldırısına uğrayan Murat Demiryeğe, polisin kısa sürede olaya müdahale etmesi sonucu yara almadan, gözaltına alınıp polis merkezine götürüldü. Karakol önünde pompalı tüfekle dehşet saçıp eniştelerini yaralamak isteyen iki kardeş ise polis ekipleri tarafından tüfekle birlikte yakalandı. Polis merkezine götürülen şüpheliler, birbirlerinden şikayetçi olurken, karakol önünde bekleyen kayınvalide Güler Araboğan ise damadına hırsızlık yaptığını iddia ederek, bu yüzden kızının ondan boşanması için evine getirdiğini söyledi.

Tüm bu olayların yaşandığı sırada polis merkezi önünde toplanan meraklı çocuklar ise bu kez top meselesi yüzünden birbirlerine tekme tokat girişerek, kavga etmeye başladı. Çocukların kavgasını nöbetçi polis memuru tarafından sonlandırıldı. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
title