Haberler

Boşanmak İsteyen Eşini Tabancayla Yaraladı

Kayseri'de özel okulda hizmetli olarak çalışan 37 yaşındaki Netice Akçadağ, boşanmak istediği eşi eşi 43 yaşındaki Musa Akçadağ tarafından, çalıştığı okulda kuru sıkıdan bozma tabancayla yaralandı.

Kayseri'de özel okulda hizmetli olarak çalışan 37 yaşındaki Netice Akçadağ, boşanmak istediği eşi eşi 43 yaşındaki Musa Akçadağ tarafından, çalıştığı okulda kuru sıkıdan bozma tabancayla yaralandı.

Olay, Kocasinan İlçesi Fevziçakmak Mahallesi üzerinde bulunan özel bir okulun kampusunda bugün saat 08. 00 sıralarında meydana geldi. 2 çocuk annesi Netice Akçadağ, 20 yıllık eşi aşçılık yapan Musa Akçadağ'dan ayrılmak için 2 ay önce mahkemeye dilekçe verdi. Boşanmak istemeyen öfkeli koca, bu sabah eşinin hizmetli olarak çalıştığı özel okula giderek eşini kararından vazgeçirmek istedi. Ancak Netice Akçadağ boşanma isteğinde ısrarlı olunca, öfkeli koca üzerinde getirdiği kuru sıkıdan bozma tabancayı çekeret eşine ateş etti. Tabancadan çıkan saçmalarla boynundan ve sırtından yaralanan talihsiz kadın, Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Musa Akçadağ ise ise polis tarafından yakalandı.

OĞLUNU DA BIÇAKLA KOVALAMIŞ

Kardeşinin yaralandığını haber alarak hastaneye koşan ağabey Mehmet Yüzüak, "Kardeşim ayrılmak için dilekçe verdi. Bunun üzerine eniştem bizi tehdit etmeye başladı. 6 kez tehdit ve hakaret dilekçesi verdik. Cumartesi günü oğlu N. A. 'yı bıçakla kovaladı. Ama, salıverildi. Türkiye genelinde bir kadın eşinden ayrılmak istediğinde ölüm tehlikesiyle karşı karşıya kalıyor. ya da kendisi eşini öldürüp kurtuluyor" dedi. Yüzüak, eniştesi Musa Akçadağ'ın eşine ve yakınlarına cinsel içerikli hakaret mesajları attığını da ileri sürdü.

Yaralanan Netice Akçadağ da, "20 yıllık kocamdan boşanmak için dilekçe verdim. Bu sabah, konuşmak için okula geldi. Bana bir zarar vereceğini anlayınca kaçtım. Bana arkadamdan tabancayla ateş etti. Kocamda sorun var. Cumartesi günü oğlum N. A. 'yı bıçakla kovaladı. Polise şikayet ettim" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor. - Kayseri

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title