Haberler

Boşanmak İsteyen Eşini Bıçaklayarak Öldürdü

Güncelleme:

Ordu'nun Altınordu İlçesi'nde bir kişi kendisinden boşanmak isteyen ve bir süredir ayrı yaşadığı karısını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü.

Olay dün gece Ordu'nun Altınordu İlçesi Düz Mahalle'de meydana geldi. İddiaya göre 9 yıldır evli olan üç çocuk sahibi çift, geçimsizlik nedeniyle iki ay önce evlerini ayırdı. Kadın bir barda bulaşıkçı olarak çalışmaya başladı. Eşinin çalıştığı bara giden ve işsiz olan adam, eşinden işten ayrılmasını istedi. Arkadaşı ile gece işten çıkan eşiyle bu nedenle tartışan adam, genç kadını sırtından bıçakladı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansı ile Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan kadın öldü. Kadının cesedi otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayın ardından şüpheli polis tarafından yakalandı. Emniyetteki ifadesinin ardından mahkemeye çıkarılan adam, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adamın 2 çocuğun kendi ailesinde, bir çocuğunun ise eşinin ailesi yanında kaldığı öğrenildi. - Ordu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Altınordu Ordu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title