Haberler

Boşanmak İsteyen Eşi ile Ailesine Ateş Açtı: 3 Yaralı

Aydın'da boşanmak isteyen eşi 30 yaşındaki Ümmühan T.'nin babasının evine gitmesine kızan 37 yaşındaki Hüseyin T., yolunu kestiği eşi ve ailesine kurşun yağdırdı.

Aydın'da boşanmak isteyen eşi 30 yaşındaki Ümmühan T.'nin babasının evine gitmesine kızan 37 yaşındaki Hüseyin T., yolunu kestiği eşi ve ailesine kurşun yağdırdı. Hüseyin T.'nin tüfeğinden çıkan saçmalarla yaralanan Ümmühan T.'nin sol bacağı, kayınpederi 70 yaşındaki İbrahim T.'nin sağ bacağı ve kayınbiraderi 47 yaşındaki Durmuş T.'nin her iki bacağı kesildi.

Olay, Aydın merkeze bağlı Yukarı Kayacık Köyü Kanlıdere mevkiinde dün saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Umurlu Beldesi'nde ikamet eden ve uzaktan akraba olan Hüseyin T. ve eşi Ümmühan T. geçen hafta tartıştı. Eşinden boşanmak isteyen Ümmühan T., 16 yaşındaki oğlu M.T.'yi de yanına alarak Yukarı Kayacık Köyü'nde ikamet eden babası İbrahim T.'nin evine gitti. İddiaya göre, eşini dönmeye ikna etmek için eve gelen Hüseyin T., evde kimseyi bulamadı.

YOLDA PUSU KURDU

Eşi ve ailesinin Aydın merkeze gittiğini öğrenen Hüseyin T., Kanlıdere mevkiinde beklemeye başladı. Aydın'dan köydeki evlerine 09 HZ 133 plakalı cip ile dönen eşi, kayınpederi ve kayınbiraderinin yolunu kesti. Hüseyin T.'nin durdurmak için av tüfeği ile ateş etmesiyle lastiği patlayan cip kontrolden çıkarak kaza yaptı. Kaza yapan cipten inen kayınbirader Durmuş T., eline geçirdiği tahra ile Hüseyin K'nın üzerine yürüdü. Hüseyin K. bunun üzerine İbrahim T., Durmuş T. ve Ümmühan T.'in bacaklarına rastgele 8 el ateş etti. Araçtan inmeyen M.T. ise olaydan yara almadan kurtuldu. Saldırgan, olayın ardından kayıplara karıştı.

BACAKLARI KESİLDİ

Yoldan geçen köylüler tarafından çağrılan ambulanslarla İbrahim T.'yi, Aydın Devlet Hastanesi'ne, Durmuş T.'yi Atatürk Devlet Hastanesi'ne ve Ümmühan T.'yi Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Ameliyata alınan Ümmühan T.'nin sol, İbrahim T.'nin sağ ve Durmuş T.'nin de her iki bacağı diz altından kesildi.

Jandarma, olayın ardından kaçan Hüseyin T.'yi yakalamak için çalışma başlattı. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayacık Umurlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title