Haberler

Boşanma Davası Açan Eşini Sokak Ortasında Vurup, İntihar Etti

Boşanma davası açan eşini sokak ortasında vurup, intihar etti Polis, ayrı yaşayan çiftin 100'er metre arayla bulunan cenazelerinde inceleme başlattıGAZİANTEP - Gazinatep'te bir şahıs, gittiği cenaze taziyesi önünde vurarak, intihar etti.

Boşanma davası açan eşini sokak ortasında vurup, intihar etti

Polis, ayrı yaşayan çiftin 100'er metre arayla bulunan cenazelerinde inceleme başlattı

GAZİANTEP - Gazinatep'te bir şahıs, gittiği cenaze taziyesi önünde vurarak, intihar etti.

İddiaya göre, Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Bostancı Mahallesi Subaşı Sokakta oturan Mine Genç, 18 yıldır ayrı yaşadığı eşine 6 ay önce boşanma davası açtı. Bugün görülen duruşmanın ardından evine gelen Mine Genç, gelini A.G ile birlikte komşularının cenazesi için kurulan çadıra taziyeye gitti. Taziye çadırına varmadan ayrı yaşadığı eşi Ömer Genç ile karşılaşan Mine Genç, eşiyle henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Ömer Genç, belinden çıkardığı silahı ateşleyerek, eşini sokak ortasında vurdu. Olay yerinden uzaklaşan Ömer Genç, yaklaşık 100 metre ileride ise aynı tabanca ile intihar etti.

İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, çiftin yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ekipleri ise yerde 100 metre ara ile yatan çiftin cenazelerini inceledi.

Mine ve Ömer Genç'in cenazeleri, yapılan incelemenin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu'na sevk edilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Asayiş

Gaziantep Şahinbey Subaşı 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title